Depinde de personalitatea fiecaruia. Daca este vreun nesimtit dornic numai de chestii murdare si minte fata, facand-o pe aceasta sa tina la el iar el rade cu lacrimi atunci cand o vede asa, crede-ma ca il doare undeva. Dar, daca este vreun baiat sincer, afectuos, cu o anumita limita, si te trateaza ca atare, inseamna ca te iubeste cu adevarat si plange o data cu tine.Crede-ma ca stiu ce spun.
Si sincer acum, baietii nu sunt prea diferiti de fete. Difera doar un anumit lucru. Dar nu intram in amanunte.
Buna, fiecare baiat gandeste diferit, iubeste diferit, deci nu putem genrealiza, daca iubesc o fata cu adevarat, si eu sufera atunci cand se cearta cu ea, si ei au sentimente, depinde de baiat, ei par reci si distanti, pentru ca nu vor sa isi arate adevaratele sentimente, pentru ca sunt orgoliosi, si unii dintre ei vor sa para duri, dar de fapt ei sunt mai sensibili ca fetele, doar ca fetele se arata cam mult si destainuie mai mult decat baietii... pup.
Si baietii sunt fiinte umane, au sentimente.nu sunt roboti. Chiar daca unii gandesc altfel, vor altceva de la o fata, nu iubire, nu isi arata sentimentele ( am zis unii, nu generalizez) .si ei au suflet, doar ca nu multi isi arata sentimentele, de aceea par reci si distanti.
Desigur ca iubesc sincer.si ei sufera dupa persoanele iubite si sunt sigura ca ii doare atunci cand se cearta cu persoana la care tin mult. dar cum spuneam, multi nu arata. Trebuie intelesi baietii:d.asa sunt ei.
:*:*
Da. iubesc sincer. si ei sufera, atunci cand se cearta cu persoana iubita...nu sunt toti la fel draga mea. si de ce sunt unii asa? pentru ca asa sunt ei... dar nu trebuie sa facem atata difernta, si sa avem unele pareri diferite despre ei.pentru ca si unele fete sunt mai rau.pentru ca si unele fete isi bat joc de baieti si nu le pasa de sentimentele lor...
Si baietii au suflet...chiar de sunt fata tin cu ei... fetele ii baga pe toti in aceiasi oala si nu mi se pare corect...si ei sufera, si inca mult...doar ca sunt orgoliosi si nu arata... din cele mai vechi timpuri barbatii au insemnat puterea... ei nu trebuie sa isi arate atat de mult sentimentele...insa in interiorul lor suferinta e mare...
Ei nu sunt ca noi...noi plangem... urlam... ei se indoapa cu bere si-si spun ofurile prietenilor lor cei mai buni...sau se uita pe pereti si se chinuie in interior...
Am multi prieteni baieti si pot spune ca sufera mult atunci cand se cearta cu persoana iubita...
Silviuta din simplul fapt pentru care baietii nu plang asa des ca fetele, ai auzit de fenomenul macho? E in marea majoritate a barbatilor, si e normal ca un barbat sa nu isi arate afectiunea cu tarie asa ca o fata, si aici cred ca e echilibrul dintr-o relatie, daca amandoi ar fi mamosi nu cred ca ar fi frumos
Sigur ca si ei sufera, ca doar nu sunt plante sau roboti.Statutul de barbat il face pe barbat sa fie mai rece si mai distant, dar in realitate nu e chiar asa...
Eu iubesc cu adevarat cand iubesc si sufer daca supar persoana iubita....chiar sufar fff mult
Uni baieti chiar iubesc sincer dar putem zice ca chiar toti iubesc atunci cand gasesc pers potrivita pentru ei, de multe ori baietyi cand sufera, sufera mai mult ca o fata dar cu o fata ascunsa ei nu arata pe fata ci in suflet, chiar ii doare foarte mult si stiu asta sigur, pentru ca nu vrea sa para un baiat slab are orgoliu lui, nu toti nu isi arata, nu stiu ce sa spun baieti care iubesc nu sunt reci si nici distanti ci din contra foarte apropiati
Sunt oameni ca si noi, normal ca iubesc si ei la randul lor la fel de intens cum o facem noi chiar daca de multe ori nu pare asa. Cand se cearta cu prietena(daca o iubeste cu adevarat) sufera, unii chiar plang..deci stai linistita, si ei au sentimente!
Depinde de persoana. Eu unul am iubit o data simcer, m-am certat cu persoana iubita numai o data dar am regretat, si azi regret. Cat despre partea cu rece si distant, si eu in general asa sunt dar nu cu cei la care tin. In tradevar multi baieti sunt asa dar cred ca nici eu nu stiu de ce, probabil vor sa para mari si tari, multi cred ca sentimentalismul face parte din categoria fetelor.
Eu sincer sunt baiat si ma doare sufletul daca o vad pe prietena mea ca sufera din cauza mea. Mi se pare asa ca si cum ar fi sfarsitul lumii si pot sa spun cu mana pe inima ca iubesc cu adevarat.
E un raspuns simplu...pentru ca sunt baieti.si se considera "sexu tare"
normal ca ii doare si pe ei. dar nu arata bine`nteles ca sunt si baieti mai sensibili care isi arata sentimentele. dar majoritatea vor sa lase impresie de "macho" care nu ii afecteaza nimic dar stai linistita sufera si ei cand nu ii vede nimeni pentru a nu le afecta "imaginea" de baieti duri