Bacul se da la aceleasi. Si teza vei da si la limba la care esti la bilingv, dar am prietene care nu sunt la bilingv si tot dau teza la o limba straina. Deci e acelasi lucru. Si da, sunt tot atatea ore de istorie si romana.
La filolofie Bilingv iti preda in engleza/ franceza?! Teza se da la romana, istorie si geografie.
Singura diferenta dintre aceste 2 profile este ca la filologie bilingv faci mult mai multe ore de engleza si vei avea o materie in plus care va fi predata in engleza, adica geografia Angliei in clasa a 9-a, istoria Angliei cred ca in clasa a 10-a si mai departe nu mai stiu. Dar pentru a intra la bilingv va trebui sa sustii testul de limba engleza sau franceza (sau la ce limba vrei sa dai la bilingv) care este atat oral cat si scris.
Ai putea sa-mi spui la ce se da bacu-ul si teza? sunt tot atatea ore de romana si istorie?
Bacul se da la aceleasi. Si teza vei da si la limba la care esti la bilingv, dar am prietene care nu sunt la bilingv si tot dau teza la o limba straina. Deci e acelasi lucru. Si da, sunt tot atatea ore de istorie si romana.
Phantasmagoria întreabă: