| Arrav a întrebat:

Vreau sa stiu care este parerea voastra despre ce scriu, cum scriu, daca va trezesc sentimente sau NU?

http://lifegoonn.blogspot.ro/

( este vorba despre blogul meu, nu e nimic special, sau sa vreau ceva din chestia asta, nu vreau sa mi fac reclama, vreau doar pareri, chiar ma va ajuta, imi este tare greu )

Răspuns Câştigător
| TheAce a răspuns:

Salut. Iti scrie un autor. Realizez ca esti foarte tanar, ceea ce e bine, inseamna ca mai ai destul timp sa cresti. Esti talentat doar ca in momentul asta din ce am citit spui prea putin in ceea ce scrii. Va trebui sa inveti sa ''apesi pe acceleratie'' si sa treci mai rapid in subiect, la un nivel mai...profund. Ceva..beletristic ai? Nu ma refer la articole de blog.

| Arrav explică (pentru TheAce):

Nu, nu am, dar am o multime de idei, imi este foarte usor sa imi imaginez ceva, sa creez ceva, mai greu este cu redactatul. Timpul e scurt, dar merita.
Blogul acesta inseamna, pentru mine, anumite sentimente profunde de care incerc sa scap, deoare eu sunt pe modul: adun si tin in mine, iar cand ma descarc, ma descarc ( facand prostii, e o varsta normala: fac ce gandesc, spun ce gandesc )

Multumesc foarte mult, nu ma asteptam sa ma bage cineva in seama! e prima data cand apelez la asa ceva

| Arrav explică (pentru TheAce):

D

2 răspunsuri: