| dulc3'maria a întrebat:

Vreau sa stiu cate ceva despre hamsterilove struckvreau sa imi iau unul si vreau sa stiu in ce trebuie sa stea? ce mananca? daca musca... daca pot sa il tin mai mult in mana ori este nazdravan si se zbate, daca imi afecteaza sanatatea in vreun fel, trebuie sa il iau pui sau asa se vand?love struckpoate are cineva de pe aici si stie mersiiiilove struck

4 răspunsuri:
| VladyCristian a răspuns:

Hey! sad Ce zice "pisicutzaaa" este corect.

Am avut si eu hamster dar l-a mancat pisica vecinului... serios crying

| pisicutzaa a răspuns:

Poti linistita sa iti iei unul, sunt foarte draguti si dragalasi, intreaba varsta cand il iei, ori il pui intr-un acvariu destul de spatios cu rumegus inauntru s-au il pui intr-o cusca adecvata pentru el si sa ii iei si jucarii tip aia cu rotita sa se dea pe ea ca ii place, si la inceput este normal sa se zbata cand il iei in mana ca ii e frica dar cu timpul se obisnuieste si il poti lasa si din cand in cand liber dar supravegheat si nu musca, sa ii pui un pic de apa inuntru si mancare special pentru el si nu iti afecteaza sanatatea de nici un fel, si este foarte jucaus.

| didy_2216 a răspuns:

Buna

Eu am avut un porcusor de guineeia era foarte linistit.Il tineam in mana cat vroiam eu chiar si verisorul meu de doar 2 ani il tinea in mana se juca cu el si nu i-a facut absolut nimic.Incat despre sanatatea ta nu stiu ce sa spun nu cred ca are cu ce sa te afectezewinking...Eu l-am primit de ziua mea si l-am tinut afara intr-o cusca asa mai mare ca sa aiba loc sa se plimbe.Despre mancare nu stiu ce sa iti spun ii dadeam morcov, ardei gras, varza, cotor de mar si altele, despre asta poti citi pe net ca eu am facut la fel.

In rest ce sa iti spun succes si sper ca te-am ajutatbig grin

| adelutza2000 a răspuns:

Poti sa-l pui intr-o cusca, cutie sau acvariu in care sa pui rumegus. Ziua o sa incerce sa te muste daca pui mana pe el deoarece trebuie sa doarma, dar noaptea e vioi si poti sa te joci cu el seara. Poti sa-i cumperi mancare speciala sau sa-i dai boabe de porumb, grau, nuca, fructe taiate. Nu iti afecteaza sanatatea. funda?