| dutzuGman a întrebat:

Vreau sa stiu cum sa copii la un test si sa nu te prinda profu!

6 răspunsuri:
| Rayyy a răspuns:

De ce întrebi, ai planuri măreţe pentru luni dimineaţă?!
Drăguţ!

| inimini400 a răspuns:

Simplu! Nu iti misti capul, ci doar ochii!

| RoXyRaLu a răspuns:

Nu este bine ce vrei sa faci, fiindca profesorul acela(oricare ar fi)este totusi mai in varsta decat tine si nu este chiar asa de prost pe cat cred copii din clase.Parerea mea e sa inveti si sa nu folosesti astfel de siretlicuri, fiindca chiar daca profesorul nu va vedea, poate un coleg sa te pareasca.Si eu cand eram de varsta voastra am incercat sa fac astfel de chestii si nu mi-a reusit si m-am decis sa invat pe branci si uite ca am ajuns cineva.Dar daca chiar vrei sa aflii metodele.
Puntei o bluza cu maneci lungi si scrieti pe mana raspunsurile.La testare, suflecati manecile bluzei si scrie pe foaie rezolvarea.Cand vine profu`, prefa-te ca te scarpini la mana, incercand sa iti tragi maneca in jos.

| ℓίίίgнт a răspuns:

Bagate in banca de langa geam, la perete, caietu`n banca(sau sub tine) si cand nu se uitaa smugsmug Asa fac eu si de fiecare data merge laughing

| AnaÎşiSchimbăNumele a răspuns:

Te pregatesti pentru examen, ah? smug

| fyfy3 a răspuns:

Fa-ti niste fituici si punele in penar... apoi daca stay cu un coleg tocilar.pai misca ochii prin foaia lui si.cel mai bine e sa fii in spate cu banca...succes.