Nu vorbi cu ei, cand a rezolvat pe deplin vorba ceva? NICIODATA! iai si u la misto la fel de mult cat te iau si ei, sau incepe sa faci misto cu "veriga slaba" din grup adica cel care il manipulezi cel mai usor, de altul; vezi daca iti accepta "misto-ul" daca nu, mai fa asta inca odata si inca odata, pana te dau afar ei din grup sau nu te mai cheama afara, sau orice altceva. il felul asta nu-i faci sa aiba dorinta de a te omora dar nici de a mai fi prieteni; sa zicem ca no sa-i mai saluti cand mergi pe strada.
Fi si tu mai nepasator, in special nu lasa sa se vada in nici un fel ca te afecteaza ce spun ei, vezi-ti de interesul tau in primul rand si da ceva altuia numai in masura in care el ti-a dat ceva tie. Dai respect cui iti arata respect, iar celui ce te ia peste picior sa-i intorci spatele (figurat vorbind).
Nu ai de ce sa te cobori la nivelul lor, glume glume... dar cand te deranjeaza spune-le sa numai faca, daca ei nu vor intelege spune-le LaRevedere! nu cred ca prietenii adevarati ar face ceva sa te supere, sa te simti jenat, sa te simti intr-un fel sau altul prost. incearca sa iei o pauza sa fi mai rece cu ei poate se vor schimba. sa vada ca ceva nu iti place in acel anturaj, daca ei sau unul dintre ei nu semnaleaza nimic asta inseamna ca pur si simplu nu le pasa de tine.
ps; pentru tine prieteni inseamna doar persoanele care se baga pentru tine!?
- nu este asa, prietenul adevarat este cu tine cand ai nevoie de el si reciproc. nu doar pentru un pumn sau altceva ca doar nu ti-ai luat bodyguard!
ps2; cand mai puneti o intrebare specificati si varsta sa stim si noi despre ce este vorba! datii mai multe detalii.
bafta
Mie mi se pare normal glumele acestea.precizez nu glume proaste! la noi in grup existau si injuraturiDar din dragoste
Pai sa nu pari afectat si sa le-o intorci cel putin la fel de dur.
Daca unul zice ceva spune-i cat de fraier e ca nu tine la o gluma si da-te tu drept exemplu. Daca vrei sa ii atragi de partea ta i-ai unul cate unul.
Am 17 ani.Nu,nu inseamna numai sa se bagepentru mine ci insemamna ca ma ajuta la nevoie(sfaturi, bani, ajutor etc)cum am facut si eu pana acum.Treaba cu bataie a fostun simplu exemplu pentru a demonstra ca nu le prea pasa de mine, unul pentru altu stiu sigur ca s-ar ajuta insa nu stiu daca m-ar ajuta si pe mine.
Va multumesc mult celor ce mi-ati raspuns, insa vreau sa ma intreb daca voi in grupul vostru de prieteni va mai luati asa peste picior unii cu altii? Pentru ca la mine nu e asa, o gluma nevinovata, doua, sunt multe "glume" chiar foarte rautacioase. Voua vi se pare ok asa ceva?
Si daca mai sunt si altii dornici sa ma ajute va rog postati.