| Ald527893 a întrebat:

Vreau sa stiu daca mai sunt adolescenți ca mine care fac asta.
Am 16 ani si fac unele lucruri care ma fac sa cred ca sunt ciudata.In primul rand,prefer mai mult melodiile de pe tik tok,in special cele de la "Salvate",decat cele normale.
Cand vorbesc cu cineva, ma inrosesc la fata si încerc sa zic unele lucruri ca sa para ca nu sunt ciudata sau mai stiu eu ce.
Si de fiecare data cand cineva imi zice de crush, ma inrosesc la fata si cand il vad tremur.
Pe langa asta, fac sau incerc macar sa fac niste lucruri ca sa nu ma fac de ras si cand fac asta nu imi iese.
Mai este cineva in cazul asta?

4 răspunsuri:
| Violleta2022 a răspuns:

Lipsa de incredere in tine si lipsa de cunsotinte generale, te fac sa iti fie frica de oameni, sa nu te faci de rusine spunand o prostie sau facand ceva care sa te afca de rusine, de aceea te inrosesti ori devii muta.
In ce privesc melodiile salvate, sunt doar o preferinta personala a fiecaruia.

| Musca88 a răspuns:

Esti de aia din anime

| DariaDark a răspuns:

Reacții adolescentine, perioada in care hormonii fac ravagii, nu e nimic ciudat. Da cred că ai o problemă la încrederea de sine, încerci să faci lucruri ca să fi acceptata de ceilalți, ca sa te poți încadra în relațiile sociale, încearcă să fii tu și să nu te mai gândești ce zic ceilalți.
Omul emană ceea ce este, dacă tu faci lucruri și oamenii văd că ai încredere în tine și în ceea ce zici sau faci, ei te vor percepe ca fiind o persoana încrezătoare, iar aceste scenarii pe care ti le dai sunt doar în capul tău (din cauză ca n ai încredere). Este ok, ești umană, doar trăiește, simte și iubește (-te)

| AlexandraTecsan13 a răspuns:

Nu ești ciudată, sunt multe adolescente ca tine. Bine să nu înțelegi că ești o fată de duzină, fiecare în parte este diferit special și unic. Pari o fată de 16 ani normală. Și eu m-aș fi comportat exact ca tine dacă eram de vârstă ta. Cel puțin la partea cu crush-ul eram la fel că tine în liceu. Nu mai spune că ești o fată ciudată, în loc de asta spune că ești o domnișoară deosebită.