| Alyn1998 a întrebat:

Vreau sa stiu de ce mi se tot restarteaza calculatorul la unele jocuri?

pana acum am gasit 3 dar cred ca mai sunt jocuri dinacestea si nu cred ca e de la system requirements(cerinte minime) ca nu imi merge nici macar metin2 si iata sistemul meu:

-512mb RAM; 3.00Ghz Procesor; Placa video INTEL(R) cu 128mb VRAM Pixel si Vertex Shader 2.0; Realtek Audio driver/placa cu chipset AC 97...

funda celui care raspunde repede si CORECT

1 răspuns:
| emorebbel a răspuns:

SCUZA-MA putin, dar iti dau un sfat prieteneschappy daca vrei sa asculti e ok daca nu Poti sa dai in jos la ultimul rand unde e raspunsul meu. Uite ce am realizat cu PC-u meu care are o configuratia slabuta pana si acumhappy
Procesor:3.06 GHz Intel Celeron D
Ram:1 GB
Memorie video:512 ( Asus hd 3450 )
Jocuri jucate fara lag:StarCraft+expansion[trecute], Resident Evil 5(am modificat setarile din ati cataclysm control center la minim si-mi mergea perfect jocul la setarile high respectiv medium)[trecut], Resident Evil 4[trecut] StarCraft 2[trecut],NFS MW[trecut], The suffering 1, 2[trecute] The Witcher EE[nu l-am terminat]
Jocuri jucate cu lag:[PROTOTYPE](nu l-am trecut), Ninja Blade(nu l-am trecut)
Si Resident evil 4 sau gta san andreas(pe care nu l-am trecut) Le-am jucat si mi-au mers la perfectie pe o placa Nvidia GEforce fx 5500 256 mb ) [pentru resident evil 4 am folosit 3d analyzer happy
Eu am scapat de grija jocurilor pentru ca azi mi-am luat xbox 360 4gb.
Raspuns:Ia-ti un X-BOX 360 SAU TUNEAZA-TI PCUL CU RAMI SI O PLACA VIDEO DECENTA DE 256 MB CEL PUTIN + UN ANTIVIRUS BUN SI UPDATAT MACAR LA SAPTAMANA happy SUCCES scuze pentru istoria mea de gamer de mai sus da trebuia s-o spun cuiva laughing