| malina_9455 a întrebat:

Vreau sa stiu si eeu ce sa fac cand ma plictisesc? cateodata MOOORRR de plictireala...plsss AJUTOR

8 răspunsuri:
| octavianpas a răspuns:

Coase goblen, citeste, dormi.

| gigiro a răspuns:

Cauta in intrebari pe acest site si vei afla raspunsurile pe care le-am dat eu. Dar sunt curioasa, te plictisesti si cand esti cu mama, cu prietenii, cand iti faci temele?

| aLyNuSh a răspuns:

Raspunde aici la intrebari.Eu acum de ex sunt plictisit.Si iti raspund tie.happy

| malina_9455 explică:

Gigiro nu intreba de temeee! as face orice ca sa scap de ele. ele ma PLICTISESC! nu, nu ma plictisesc cand stau cu prietenii BUNI, dar cand stau cu fetele din cls. de la mine ma apuca nebuneala. numai glume proaste. spre ex: dc a trecut gaina stada?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa te uiti la un film sau daca nu sa uramresi filmu Cameleonii este la 19:30 si este foarte frumos.

| dariussb a răspuns:

Ia-ti un catel si iesi la plimbare cu el big grin

| Aiwendil a răspuns:

I-am mai raspuns unei persoane ca sa faca.Cand te plictisesti fa lucruri crazy.Cum ar fi sa incerci sa-ti pui piciorul dupa cap, sa-ti lingi cotul, danseaza, deseneaza, incerca sa-ti pui pixul pe nas, citeste, imita persoane, picteaza pe corpul tau ce vrei. Fa ce iti trece prin cap.Chiar daca unele idei ti se par aiurea...incerca!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai poti sa te uiti la tv, sau la filmele tale preferate, eu ma uit la cele cu (adolescenti) le ador :X asa smug sa te joci (eu asta fac, si am si uitat de suparare si de plictiseala)