| paula1niko a întrebat:

Vreau sa stiu si eu cateva secrete la barn buddy... unul il stiu dar nu merge si zice ca ferma va fi reincarcata, era aia cu tab

Răspuns Câştigător
| criss06 a răspuns:

La smecheria cu tabu. : cand ai intrat acolo sa ascunzi cainele nu inchide meniul acela dupa ce ai dat pe caine sa dispara. nu inchide fereastra aceea fura cu fereastra deschisa... si dai cu mouse-ul pe ferma adica sa muti sa poti merge si mai inkolo sa poti vedea toate pamanturile si sa poti fura. iar dupa ce ai furat dai OK la meniu sau il inchizi X iar dupa ce il inchizi ferma se va reincarca dar tu ai furat dejawinking dupa ce se inkarka mergi la alt vecin si faci tot la felwinking bafta.:X funda?

5 răspunsuri:
Răspuns utilizator avertizat
| ady_9556 a răspuns:

Sa faci banutzi GALBENI pe barn buddy faci urmatoarele etape:

1. creezi 2 conturi (exemplu: A si B) pe contul A sa ai cainele si cu platele pregatite pentru cules.

2.de pe CONTUL B. adaugi ca prieten pe"A"

3.de pe contul cu numele A incerci sa furi plantele de pe contul B.

4. dupa aceasta o sa iti apara cainele ca iti ia niste banuti(14, 16, 20, 200(pentru orchidee)

5. dupa un timp ce tot dai clik sa furi o sa poti fura 1, 2, 3 sau mai multe plante.

6. TE deconectezi de pe contul B. INTRII PE CONTUL "A" si o sa vezi ca o sa ai mult mai multi bani galbeni. Depinde cate click'uri ai dat in momentul cand ai vrut sa furi de la caine.

mult succes

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Merci mult crissbig grinde ajutorrr.>big grin

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu mai merge chestia cu tabul

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Nu merge faza cu tab sa nu incerci.