Ciudata intrebare, totusi nu fara raspuns .
Daca nu te-ai indragostit pana acum(nu stiu ce varsta ai, dar asta apare de la cel tarziu 10 ani incolo sau chiar de mic copil).
Nu exista o formula pentru asta,ea vine de la sine, nu exista ceva artificial cu care am putea intervenii, ci doar natural, cand te astepti mai putin, o sa te-apuce un sentiment care n-o sa te mai lase ceva vreme...
Bafta la indragosteala!
Cand o gasesti sa imi scrii si mie...
Acum fara gluma... nu exista o forula... iar iubirea poate fi interpretata diferit de fiecare persoana
Iubirea vine cand vrea ea, nu cand vrei tu, si obisnuieste sa isi faca aparitia cand nu te gandesti la ea, asta e marele secret.ATENTIE:cand vine, greu mai pleaca...
Buna!
Nu exista pentru iubire o formula! Ea pur si simplu vine de la sine atunci cand te astepti cel mai putin!
O zi buna!
dulce, acrișor și ceva fermecător, la care se adauga accidental elementul X. Succes
O echipa de psihologi si matematicieni britanici a gasit o formula care permite evaluarea dragostei, cu care doi parteneri pot verifica daca sentimentele lor sint adevarate sau trecatoare.
Ei au luat in calcul sase factori, si anume A (gradul de Atractie), C (Charisma), I (Increderea), I (Intimitatea), F (Feromonii - hormonii dragostei) si S (imaginea despre Sine), primii patru fiind notati de la 1 la 10, S - de la 1 la 5, iar F are valoarea fixa de 8.
Formula Dragostei este D = (0, 5(A+C+F) + 0, 3 (I+I)) / (2(5 - S)+2).
Daca rezultatul e intre 8 si 10, partenerii au sansa unei iubiri inflacarate; intre 5 si 6 - e vorba de un sentiment �caldut�; intre 4 si 5 partenerii sint mai degraba indiferenti unul fata de altul.
Sub 4 - dragostea trebuie cautata in alta parte.