| PrecioussGirl a întrebat:

Vreau sa tin un regim insa nu stiu ce as putea manca dupa amiaza. Ceva cu mai putina grasime si nu prajeli. Acum ca e vara merge salata insa mai in colo? Va rooog. Multumesc :*.

Răspuns Câştigător
| opium a răspuns:

Poti incerca file de peste la gratar(somonul e excelent in diete,dar are si un gust foarte bun-evita pangasius-ul congelat),o salata mai consistenta(multe legume si una din urmatoarele:un ou fiert tare,piept de pui la gratar,branza saraca in grasimi),o supa usoara de legume,frigarui,etc.
Alaturi de regimul care il tii iti recomand sa bei multe lichide necarbogazoase si fara indulcitori:apa plata,ceaiuri(home-made),limonada si multe fructe. Pentru un regim de durata iti recomand sa nu renunti de tot la alimentele "pacatoase" care iti plac(sa zicem ciocoalata, e doar un exemplu), pentru ca in timp te poti trezi chiar cu depresii si frustrari.Mult succes!

4 răspunsuri:
| PrecioussGirl explică:

@alex: uraaasc pestelee! big grin

| nicoleee30 a răspuns:

Iti recomand piept de pui la gratar cu salata de rosii :*

| xCatastrophe a răspuns:

Daca vrei sa tiii regim si sa slabesti sa-ti zic cum face sora mea:
Ea mananca mult dimineata cat se se sature totusi nu exagera raised eyebrows
Apoi restul zilei nu mai mananci mai nimic doar asa ceva usor fructe si bei multe lichide sper sa mearga.happy

| SmushyPapanasulcuDulceata a răspuns:

Cauta diete disociate pe net. Poti manca cat vrei cu conditia sa nu combini nu stiu ce cu altceva. happy
P.S. Vei da jos la inceput, apoi nu o vei mai face. Cand nu mai vezi rezultate lasa-te o perioada si apoi incepe iar.