| nimicaici a întrebat:

Vreau sa urmez un vis in viata mea, de cand eram mica,acela de a fi actrita. Pana acum,nu ii dadeam o mare importanta.dar ca un licar azi,mi-am dat seama ca trebuie sa muncesc pentru asta,si imi doresc din TOT SUFLETUL! As vrea sa va intreb, cum as putea sa fiu mai tupeista si sa am mai multa incredere in mine?happy Eu cred ca asta ar fi un pas foarte important. si, inca o intrebare : Talentul, il dobandesti mai mult pe parcurs? Daca ati mai avea niste sfaturi.v-as ramane datoare toata viata! Va multumesc anticipat.

1 răspuns:
| kid7one a răspuns:

Talent la actorie ai din nastere, pentru ca esti femeie laughing(glumesc tongue). Dar talentul trebuie sa il ai din nastere. Bineinteles ca se dezvolta pe parcurs, dar trebuie sa ai ce dezvolta, daca ma intelegi happy. Cat despre "tupeul tau in devenire", eu zic ca cel mai bine ar fi sa tratezi lumea din jurul tau cu mai multa aroganta. Asa castigi cu siguranta incredere in tine. Dezvolta-ti egoismul si orgoliul, astea doua duc la un tupeu pe care il intinzi, duce rapid la nesimtire si chiar misogism. Vorbesc din experienta laughing). Te pup :*