anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa v-a intreb si eu ceva sad Eu am 12 ani si am 1, 63 inaltime.Arat ca o fata de 15 ani.Asta numai dupa inaltime. Ce parere aveti? Este bine sa fi inalta? Ma consider o fata frumoasa dar imi e cam frica deoarece sunt mult mai inalta.Toti se mira cand aud ca am doar 12 ani.

10 răspunsuri:
| Silvia a răspuns:

Stai linistita laughing Eu am acceasi inaltime ca tine si am 13 ani... e cam tot aia...si mie nu imi zice nimeni nimic.ba chiar cunosc muuulte fete de varsta mea mai inalte ca mine...Nu e nicio problemawinking

mariana
| mariana a răspuns:

Draga mea, cred ca trebuie sa fii fericita ca te dezvolti frumos si ca vei fi o fata inalta, care are toate sansele pentru a intra in competitie pentru modeling si chiar si pentru miss, deoarece stii ca, sanse au, doar fetele inalte. Spui ca esti frumoasa asa ca, trebuie sa fii fericita ca, vei fi si inalta si cred ca nu-ti lipseste decat sa ai si mult noroc, pentru ca sunt convinsa ca de sanatate ai parte. Sunt copii care cresc mai repede si apoi, cresterea se incetineste, asa ca nu ai de ce sa fii ingrijorata si nici sa nu pui la suflet ca unii se mira ca ai doar 12 ani, tu traiesteti copilaria si comporta-te ca un copil, asa este normal. Fiecare trebuie sa se simta bine in corpul sau fie ca este mare, fie ca este mic, pentru ca suntem diferiti si tocmai aceasta este frumusetea. Eu iti doresc vacanta placuta, sa fii sanatoasa si sa ai grija sa te comporti adecvat pentru varsta pe care o ai, pentru ca din punct de vedere psihic esti inca o fetita, care are nevoia de sprijinul si indrumarea parintilor si mai ales a mamei. Fii prietena cu mama ta si discutati tot ceea ce te intereseaza, pentru ca asa este normal la varsta ta.
Daca ai totusi unele nelamuriri, poti sa te adresezi noua si ne vom stadui sa-ti fim prietenii care iti dau sfaturile de care ai nevoie.

| lolly_3072 a răspuns:

Si eu am cam aceeasi inaltime si nu mi se pare ca sunt inalta, mi se pare ca sunt normala la inaltimea mea.Majoritatea oamenilor pe care ii vad sunt cat mine daca nu mai inalti, nu iti mai face probleme ca nu ai de ce pentru ca daca u zici ca esti frumoasa inseamna ca ai incredere in tine si e bine.happy

| Ralux a răspuns:

Si ce?happyE un avantaj. Poate chiar la varsta de 15 ani nu o sa mai cresti asa cum cresti acum.Fii fericita in corpul tau! Asteapta pana termini sa cresti.

| d33a a răspuns:

Buna. Eu am 13 ani jum si 1, 74 inaltime.Deci daca esti inalta esti si frumoasa si nu ai cum sa nu arati bine la corp.

| Lorenyk a răspuns:

E un avantaj. crede-ma, si mie imi zice lumea ca arat cu cativa ani mai mare si ma mandresc cu asta!

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Eu cred ca se mira din cauze inca necunoscute tie dar care ii face sa dea un pas inapoi serios.

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

eu tot sunt mai inalta sh am 11 ani laughing la 11 ani inaltzimea medie e 147 laughing o sa mai creshtem ashai viata

anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Am trecut si eu prin asta. dar m-am obisnuit. acum aproape ca ma ajung toate prietenele. si la mine se mirau. dar se mira prima data, apoi le trece. se obisnuiesc happy eu am 13 ani si 1. 70

| soul2soul a răspuns:

Daca pe langa faptul ca esti inalta ai si un corp,, frumos,, atunci esti o fata de nota 10