Din pacate prea multe nu poti sa faci pentru ea, tinand cont ca are parintii asa de exigenti! daca vei incerca prea mult sa convingi parintii sa-i de -a mai multa libertate, ai grija, ca ar putea interpreta, gestul tau, si sa nu le vina ideea de a nu o mai lasa cu tine! singura solutie e sa mai asteptati vreo 2 ani sa mai cresteti un pic!
Este foarte dur. Te inteleg perfect...si eu am trecut prin asa ceva... cel mai important este sa nu te bagi: nu vorbi tu cu parintii ei caci ar putea interpreta gresit si chiar sa nu o mai lase cu tine. Spune-i prietenei tale sa le spuna parintilor ca atunci cand erau mici si ei erau la fel ca voi. Spune-i sa le ceara motive pentru comportamentul acela exigent.De ce toti copii pot si ea nu? In plus
nu faceti nimic rau doar vreti sa iesiti si voi ca intre prietene si sa vorbiti si sa va simtiti bine. Sper ca are "darul" de a convinge.In caz ca te intalnesti cu parintii ei le poti spune ceva dar in rest nu te baga.
Succes!
Daca ea nu poate iesi din casa...de ce nu te duci tu la ea? sa stati impreuna .etc etc.
Ce zici daca ai apela la emisiunea "Copii contra parinti ":->, pe bune, nu glumesc, multa bafta!
Dar tu nu poti sa te duci la ea? daca pe ea nu o lasa sa plece nicaieri. poate ca o lasa sa primeasca pe cineva la ea...asa presupun k are cum sa o supravegheze... oricum sunteti mici...in timp or sa se schimbe si restrictiile si va avea mai multa libertate ori parintii ei is foarte cretini
Asa eram si eu pe la 11 ani si am cunoscut o fata in prima zi din clasa a 5a...Mereu daca intarziam ma pedepseau si intr-un fel m`am obinuit sa raman in casa si asa m`am cam indepartat de prietena mea. Ea avea fata de mine mult mai multa libertate si nici ea nu prea putea sa vina la mine pentru. ca nu ma lasa mama desi ele se intelegeau bine si doar uneori cand o mai chema mama, alte ori nu...Si la scoala eram sursa lor de amuzament pentru. k sunt f. sensibila si plangeam din orice...Si profesorii si diriginta dupa un timp nu ma mai bagau in seama...Erau satuli de mine si probabil credeau k se va rezolva de la sine si k e doar varsta...eu am ramas traumatizata dupa toate asta si pentru. k au divortat parintii mei acum 2 ani in decembrie...Desi dupa divort, cand tata a plecat din oras mama m`a lasat mai libera si am iesit pe afara pe la mine pe strada dar copii deja ma considerau o ciudata pentru. k stateam de mica in casa si nu m`am putut integra... Dar am cunoscut un baiat...mai mare decat mine cu 7 ani...ne intelegeam foarte bine desi dupa 2 saptamani superbe ne-am despartit din cauza prietenilor lui care tot asa, ma considerau o ciudata... Anul asta pe 8 martie am aflat ca a plecat in Italia desi el era plecat de mai mult timp...Eu inca tin la el si stiu ca si el tine la mine pentru. k desi a avut o alta prietena relatia lor s`a dus cand el a inceput sa ii vorbeasca de mine... El va veni in august anul asta si pana atunci eu o sa stau in casa k de obicei pentru. k mi-am dat seama k lumea de afara e rea...Si din orice chestie toti te considera o ciudata...
Si e adevarat... unii parinti sunt prea exagerati... dar asa considera ei k e inspre binele copiilor lor...si pe parintii mei au incercat parintii prietenilor sa-i convinga si nu au reusit...sincer...ar trebui sa-i zici sa apeleze la "Copii contra parinti."...
Stiu ca am plictisit pe multi cu povestea mea dar cine vrea sa vb sa dea add sisi_sad_doll.
:-x Numai bine!