Buna!
Poate nici nu e vorba de dragoste aici. Poate simti doar o simpla atractie fizica, si nu neaparat sentimentala. Din moment ce el nu te baga in seama, as zice ca ii cam este indiferenta. Acum, asta nu se poate stii 100%. Daca zici ca esti o fata mai timida, banuiesc a n-ai avea curajul sa-l intrebi [desi ar fi cea mai buna cale]. Totusi, ai putea sa rogi aceea prietena sa spuna chipurile "accidental" sa-ti dau un exemplu:
Ati putea sta una langa alta va prefaceti ca vorbiti si cand se apropie el ea sa zica o replica ironica de genul:
"ooo uite cine se apropie" si daca se uita la voi tu ii dai un cot [ei] si te arati foarte enervata si deranjata de gestul ei. Atunci, daca nu este un baiat prea prost [desi banuiesc ca nu este] isi va da seama de sensul acelei miscari. Daca nu, adica nu reactioneaza in niciun fel, inseamna ca nu simte niciun fel de atractie pentru tine, ca nu poate avea o relatie serioasa si ar fi cazul sa-l uiti. Incet incet, incercand sa eviti pe cat se poate contactul vizual, vei reusii, crede-ma.
Sper ca te-am ajutat catusi de putin! O zi buna si mult succes iti doresc!
:@Andreea esti o proasta, nu gandesti. tu nici nu stii cum te cheama bine si crezi ca iubesti? u inocento habar nu ai ce e aia dragoste, smiorcaito, sa suferi si tu din dragoste si apoi comenteaza, doamne cate prostii ai scrissi in intrebare si in raspunsurile alea., si te rog nu indrazni sa comentezila mine si sa ma injuri ca mai ai mult de mancat pana ajungi la mine.
Vai...Sa stii ca raspunsul tau este cel mai bun din lume:d.Auzi draga? N-ai ce face? Am un sfat pentru tine:nu mai intra pe paginile altora sa dai raspunsuri nefolositoare
Si mai stii ceva? Nu-mi spune tu mie ca nu-l iubesc ca n-am vb fata-n fata cu el.Clar? Nu stii nimic despre viata mea ca sa-ti permiti sa comentezi
Da,sunt semi-tampita:d.Ai vreo problema? Vrei sa fi si tu?:d Dar chiar am o intrebare:de ce spui tu ca eu nu stiu ce e aia dragoste? Macar sti cine sunt, de unde sunt, cati ani am? Chiar nu inteleg de ce spui ce spui avand in vedere faptul ca nu sti nimic despre mine.Ca acum si eu as putea comenta despre tine, dar nu vreau ca nu te cunoscEsti cea mai retardata si cretina persoana pe care am cunoscut-o vreodata pe TPU
Si nu-mi place deloc ca vorbesti despre mine de parca m-ai cunoasteHai sa ma apuc si eu sa insir cuvinte despre tine, ca din raspunsurile tale reiese ca esti cea mai penibila persoana.Sa vedem daca tie iti convine.Si nu mai inteleg ceva:de ce ai dat raspuns la aceasta intrebare? Sau de ce ai citit-o?Sau puteai s-o citesti si sa nu raspunzi, daca nu-ti convineParca TPU nu e un site unde sa ne zicem prosti si alte chestii.Este sa ne ajutam. Daca nu-ti convenea puteai foarte simplu sa nu raspunzi si sa duci sageata pe patratelul rosu marcat cu "x".Hai ca esti chiar amuzanta.Nici eu nu ma mai obosesc sa scriu ca scriu degeaba
Eu cred ca esti in zilele alea si ai chef de ceartaIa sa vedem noi cat de civilizata esti.Sa vedem ce raspuns imi dai. Sper ca nu o sa fie cu injuraturi, ca atunci chiar imi dai de inteles ca nu esti deloc civilizata
Cati ani ai draguta? Tipul asta e un baiat smecheras care se da la toate pentru ca isi permite, are incredere in el.
O curva nu e o fata care vorbeste cu mai multi baieti, e una care face sex cu multi baieti. Orisicat, eu unul, ca si baiat nu m-as putea vedea langa o fata care-mi interzice sa conversez cu altele.
Daca zici ca e persoana nepotrivita atunci este cazul sa te indepartezi incet-incet de el si uita-te dupa altcineva. O sa treaca atractia destul de repede.
Dupa modul in care redactezi nu pari a avea nici macar buletin, deci o sa scapi usor de atractia fata de el. Nu mai spune ca-l iubesti cand tu nici macar n-ai vorbit cu el fata in fata.
Daca vrei sa vezi ce inseamna dragoste uita-te la parintii tai.
Pana la urma ma bucur ca nu ai inteles nimic din ce-am zis, nu meriti sa fii ajutata. Si daca tot tii sus si tare regulile comunitatii TPU, tin sa te anunt ca ai ucis limba romana folosind cuvinte de tipul "fff mult".
Plus de asta, vad ca nu stii ce inseamna sa scrii lizibil/citet. Ai auzit de paragrafe? Nu cred.
Ai un report pentru injurii, ca alta data sa te asiguri ca ai ceva de spus inainte sa tocesti tastatura degeaba.
Numai bine.
Pai eu stiu ce simti u pentru ca si eu am am zis ca nu imi place un baiati din scoala mea si dupa aia... poffff am inceput sa il iubesc apoi l-am vazut in drum ce mergeam inspre casa l-am vazut sarutnduse cu o fata de la mine din cls.Am plans 3 zile si am stat inchisa an camera 6 zile apoi am inceput sa al uit asa ca ati spun sa al uiti.Si iti mai dau un sfat :NU iubi pe cineva anainte sa al cumosti cu adevarat te pup:*:* si sper sa al uiti.Ps asta ramane intre noi ca cu adevarat baieti sunt niste gelosi si ei te iubesc numai pe dinafara dar prin nauntru? nu te iubeste pa si asculta de toate sfaturile cale ti le dau toti doar pentru tine! pa pa:*:*:*:* sa al uiti plz:*:*: