| TheLittleBadGirl a întrebat:

Vreau sa va cer parerea in legatura cu o prietena... Am avut si am varicela. Stau acasa. Ea mi-a promis saptamana trecuta ca-mi trage la xerox lectiile, si ca le aduce seara. Nu a venit. A mai facut asta o seara. Si mai mereu se comporta asa. Nu stiu de ce am impresia ca imi e cam antipatica straight face. Mai am una : a fost ziua mea pe 25 ianuarie. Era vineri si aveam dirigentie. I-am facut semn sa faca liniste. Si a inceput sa se crizeze in ora ca cica ea nu facea galagie rolling on the floor). Si i-am zis ca e cam nesimtita, asa fix de ziua mea... Si colega de banca celei mai bune prietene ale mele a gasit un biletel in care fata aceea de care va povestesc a scris ca sunt eu o vaca incaltata si ca ma cam dau mare ca e ziua mea. Si multe altele. Ce credeti ca ar trebui sa fac? Ma si barfeste si daca ii zic ceva gen: De ce nu aduci copiile alea? De ce ma injuri pe la spate? Se i-a de mine si iar se crizeaza laughing.

Răspuns Câştigător
| justnicko a răspuns:

Daca se considera cea mai buna prietena a ta cred ca ar trebui sa aiba alt comportament. Din moment ce te barfeste pe la spate....nu prea pare a prietena. Cred ca ar trebui sa-i spui ca daca n-o sa-si schimbe comportamentul esti nevoita sa stai cu persoane care stiu sa te aprecieze, iar atunci cand n-ai dreptate sa vorbeasca calm, fara crize "cat Asia" laughing).

| TheLittleBadGirl explică (pentru justnicko):

Thankss :*. Fundoi, speşăl for you laughing.

| justnicko a răspuns (pentru TheLittleBadGirl):

laughing) :*

7 răspunsuri:
| mona a răspuns:

Cred ca ar bine sa nu o mai bagi in seama, ignor-o

| teosbeos a răspuns:

Nu vorbi cu ea, nu o baga in seama e cea mai buna varianta.

| TheLittleBadGirl explică (pentru teosbeos):

Mda, m-am gandit si eu la asta dar ea crede ca imi e cea mai buna prietena si mna straight face.

| teosbeos a răspuns (pentru TheLittleBadGirl):

Atunci nu pune la suflet, vorbeste cu ea strictul necesar si nu-i baga in seama rautatile caci nu merita.

| TheLittleBadGirl explică:

Un raspuns mai detaliat va rog, ca asta a fost deja incercat, dar imi e cam mila de ea, chiar daca are un orgoliu cat China laughing si crize cat Asia de lungi rolling on the floor.