Da, este foarte corecta. Vreau sa-ti spun ca la examenul de specialitate pentru medic anatomopatolog, s-au scazut cam doua puncte celor care au scris urat, greu de citit sau cu greseli de gramatica. Si am absolvit medicina de 6 ani, nu suntem intr-a opta. Orice lucrare trebuie redactata corect si intr-o limba romana literara si eleganta. Eu refuz sa citesc testele studentilor mei daca au greseli de gramatica. Le las sa aleaga intre a da testul din nou sau a le pune absenta. Fiindca scrierea corecta romaneasca este prima regula la absolut orice test.
Este normal sa scrii corect, cum inveti acum asa vei scrie mai tarziu de asta au pretentii, nu trebuie criticati profesorii.
Credeti ca e udor sa scrii o pagina jumatate in 5 minute? ca este usor sa scrii totul corect in galagie si in timp putin?
Da, este intr-adevar nedrept ca ti-a scazut pentru greselile de gramatica. Chiar daca, desigur, ar fi trebuit sa scrii corect gramatical, deoarece nu numai la limba romana trebuie sa o faci
Nuti mai face atata griji...greselile gramatice nau omorat pe nimeni...asta se numeste invidie fata de o eleva buna vorbiti cu dirigu/a sa o schimbe...:*
Probabil ei nu stiu cum e dar asa mi s-a intamplat si mie... mia scazut la religie 50 de sutimui ca nu am scris sa inaltat la ceruri cu "s-a" eram grabita...profa e nebuna cu capul iti spun eu... u nu esti devina cu absolut nimic
La scoala trebuie sa scrii corect, adica la toate materiile
poate ca exagereaza putin, dar in mare parte are dreptate
si nu exista "m-am grabit si am facut greseli gramaticale", la un moment dat din instinct pui o cratima acolo unde trebuie
Pai ce crede? Ca nu stii sa scrii romaneste! E foarte important sa scrii corect si sa respecti regulile de ortografie.
Mai rau, asa este si profesoara mea de romana... spui lectiile, ne intreaba si stim tot, s nimeni din clasa nu are note mai mari de 9 cica 10 e nota profesorului rare ori, ia cineva 10 si asta doar pentru ca a participat la olimpiada sau la concursuri...
Face des crize de isterie,,, si avem romana in fiecare zi... asa ca gandeste-te ca e mai bine de tine Lasa nu o lua in seama... nu este normala... S totusi corecteazati greselile alea... si totusi nu cred ca e corect, dar nah... mult succes
Pai... profesorii in ziua de azi sunt cam dificil. Eu nu zic ca nici noi nu avem dreptate dar trebuie sa scriem corect gramatical, oriunde am fi. Si totusi a cam exagerat cu nota. Oricm no baga in seama. .