| Pitic a întrebat:

Vreau sa va cer parerea.

Sunt fata si amo prietena foarte buna de 3 ani. De vre-o cateva luni ea s-a distantat dintr-o data pentru ca eu nu am mai mers la facultate 1 luna avand cateva probleme, imediat cum am reluat activitatea la facultate am observat ca era distanta, vorbea rece, se imprietenise cu cateva fete.

La ceva timp, cand a fost ziua mea de nume, am chiemat cativa prieteni si evident si pe ea. A spus ca nu poate sa vina si mi-a facut o urare ca pentru straini, ea cea care imi scria tot felul de urari si imi facea ziua mai frumoasa, de data asta mi-a stricat-o. A venit totusi 20 de minute la mine sa nu cred ca este suparata, dar degeaba...

Am incercat sa vorbesc cu ea sa o intreb ce are, dar imi zicea ca nu are timp sa mai iesim atata tot, nu avea timp sa mai iesim pentru ca iesea cu noile ei prietene, iar daca eu ii ziceam sa iesim gasea scuze si peste cateva ore punea poze ca a fost pe nu stiu unde cu noile prietene.

Eu am incercat sa vorbesc, sa ma apropii din nou de ea, dar ea zice ca nu este suparata, vorbeste doar ca nu mai este ca inainte. Toata lumea imi spune ca se crede importanta si de asta face asa. Nu mai spun ca m-a lasat cand aveam mai mare nevoie de ea si ea, ca sa ma ajute nu trebuia sa faca nici un efort...

Nu mai spun ca este foarte secretoasa si acum este plecata cu prietenele ei la munte, nu vroiam sa imi zica si mi sa merg dar nici nu mi-a zis ca se duce.

Sunt foarte suparata pe ea, eram ca 2 surori si nu cred ca fetele respective ar fi influentat-o... poate doar 1 dintre ele... oricum ar fi eu nu stiu ce sa mai cred.

3 răspunsuri:
| Doub a răspuns:

Că viaţa merge înainte şi că nu are sens să te milogeşti de persoane care nu merită.

| AnaSayLove a răspuns:

Poate doar se prefacea ca era prietena ta ca sa profite de tine ...sau a nascocit cineva nu stiu ce despre tine si ea le-a crezut

| UrsuletulDePlush a răspuns:

Eu zic ca ar trebui să nu mai vorbești cu ea și să încerci să îți faci altă prietenă și îți mai zic dacă s-ar m-ai întoarce la tine să o tratezi cum te-a tratat ea pe tine.Nu merita să fie prietena ta... Nu e singurul om după planeta, știu e greu să renunți la o prietenie pe care tu ai crezut-o adevărata dar din păcate ea nu a crezut...