anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va cer si eu sfatul si va implor ajutati-ma ca nu mai suport. Doua fete la scoala isi tot bat joc de mine imi spun in toate felurile, nume care nu au niciun sens dar ele rad mereu si ma fac sa ma simt foarte prost. Imi tot dau nume sau rad de mine in fata celorlalti inclusiv in fata baiatului de care imi place. Fac asta incontinuu iar eu nu mai suport nu stiu ce sa mai fac ma doare foarte mult asta.

2 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 explică:

Ia atitudine incearca sa spui ceva in apararea ta, nu lasa oamenii sa te eticheteze, pentru ca daca lasi acest lucru sa se intample vei incepe si tu sa ai o parere proasta despre tine.Nu trebuie sa te iei in gura cu ele poti sa le dai o vorba destul de inteleapta prin care sa nu mai aiba ce zice, poti pur si simplu sa le spui ca "puteti sa spuneti ce vreti dar eu stiu cine sunt si nu am nevoie de voi ca sa imi spuneti cine sunt". Fetele astea care vorbesc asa aiurea se cred interesante si se cred foarte autoritare si cel mai des doar in fata baietilor ca sa dea o impresie ca vezi doamne cine sunt ele. La cat de "cool" cred ele ca par in fata cuiva cand folosesc cuvinte aiurea, pe atat sunt de fraiere in fata lumii...toata lumea rade la orice prostie fara sa steie sa se gandeasca daca chiar e ceva de ras sau nu.Nu te consuma pentru prostii din astea, trebuie sa intelegi ca esti o fata desteapta si ai valoare pe cand alte fete duc lipsa totala de aceste lucruri.Fi mandra de ceea ce esti si nu lasa pe altii sa-ti strice imaginea.

| Ramonaaaa a răspuns:

Fii atenta fatafrustrated.Nu trebuie sa lasi pe nimeni sa te batjocoreasca. O sa iti dau un sfat.Stiu ca nu este bun, nu este cel mai indicat dar:INJURA'LE devil