| raluu_8977 a întrebat:

Vreau sa va intreb big grin pe fete :d si nu neaparat laughing niste modele de manichiura big grin si cum sa itii creasca maii repede unghiile?big grin

6 răspunsuri:
| Kiduuletzu a răspuns:

Buna! sunt anumite tratamente pentru unghii si daca stii sa le tii din scurt nici nu vezi cand iti cresc asa repede!big grin

| julia221 a răspuns:

Manichiura french ramane preferata mea. pe care am invatat de altfel sa mi-o fac si singura happy. Si despre cresterea unghiilor, are legatura cu alimentatia, unghiile cresc oricum, dar de curand am descoperit lac de unghii de la kallos pentru cresterea unghilor.Cresc miraculos! Incearca-l big grin

| Daniel123 a răspuns:

Modele de manichiura nu pot sa te ajut, dar daca vrei sa iti creasca unghiile mai repede manaca lactate multe sau ia Calciu de la farmacie. Sigur o sa te ajute.

| Kiduuletzu a răspuns:

Buna! Sunt anumite tratamente pentru cresterea unghiilor! Pentru modele da cautare pe google modele de manichiurahappy Bafta la cautat!happy

| Malyna_5085 a răspuns:

Mie imi cresc mai repede unghiile daca stau cu ele in apa...iar modele de unghii poti vedea aici:http://www.unghii-4u.ro/modele-unghii-skr.htm.sper sa te ajute