Da, m-am gandit si am si trecut prin situatii care sa imi confirme acest lucru. Fusesem uimita sa constat ca prieteni de ani de zile te pot lasa balta pentru altii pe care-i cunosteau de cateva saptamani fara cea mai mica urma de regret.
"Ne naştem singuri, murim singuri. Aparent trăim împreună…"
Eu am o gramada de amici, dar in niciun caz prieteni adevarati. Nu exista dupa parerea mea. Intotdeauna va fi unul care te va rani. Eu sunt singura mea prietena.
Prieteni adevarati?. Sincer, am considerat ca am avut dar m-au dezamagit asa ca nu cred ca am un prieten adevarat. Oricand o sa te raneasca cineva . Eu am avut o prietena de 13 ani si acum aproape ca nici nu ne mai salutam pe mess pentru ca ea are prieten si na. "prietenii adevarati sunt mai prejos decat iubitii.". funda?
Iti zic simplu.NU am nici un prieten adevarat.Dar asculta ce iti zic:singurii tai prieteni adevarati, sunt membrii familiei.Mult noroc in cautarea prietenilor adevarati[o sa ai mult de cautat]
SINCER! Nu am prieteni adevarati, nu cred ca gasesti in ziua de azi, poti sa ai prieteni care ii sti de la gradinita si nu reusesti sa ii cunosti cum sunt ei cu adevarat.Fi linistit nu esti nici primul nici ultimul care a fost inselat de un asa zis "prieten adevarat"! Deci, viata merge inainte!