E rusinos, nu de ras. Inseamna ca nu esti suficient de matura pentru varsta de 13 ani. La 13 ani o fata ar trebui sa stie ca este o vreme potrivita pentru toate, ca arderea etapelor si batjocorirea prioritatilor nu sunt lucruri bune. O fata cat de cat inteligenta de 13 ani ar sti sa se comporte normal, ca o fata de 13 ani (scoala pe paine, carti, amici, alte chestii). O fata de 13 ani cu iubit arata ca ca e imatura si cam prostuta (sa ma scuzi) si nu e in stare sa stie ce e bine pentru ea. In mod normal n-ar trebui sa radem de cei mai saracuti cu duhul, ci sa-i ajutam. Dar ai vazut ca lumea rade de cei mai prostuti si de asta rade si de tine.
Nu e de ras sa ai iubit.Probabil ca altii mai mari nu ne inteleg, insa noi simtim iubirea in felul nostru. Ce poate fi mai frumos decat o iubire intre doi copii?Chiar daca, in unele cazuri se exagereaza cu 'iubirea' asta si ajung la altele... Dar sper ca nu este cazul si la tine si nu cred ca este de ras acest lucru.Consider ca este normal. noi ne dezvoltam mai repede si de aceea simtim nevoia cuiva langa noi inca din adolescenta.
Nu are nimic sa ai iubit la 13 ani, dar aia nu prea e iubire, e un fel de obsesie.
Nu este deloc de ras sa ai iubit, dar ''cei mai mari si cu experienta ''cu cativa ani mai mari ca tine poate nu au avut prieteni si sai iubeasca cum zici tu si de aia zic asa. Oricum daca este primul iubit din viata ta de pana acum e normal sa-l iubesti si sa tii cu adevarat la el pentru ca ''prima iubire''nu se uita niciodata Asa ca nu iti face atatea probleme. Iubiti-va in continuare
Eu nu vreau sa rasp la intrebare asta ci vreau sa va intreb o kestie mult mai delikata si chiar as avea nevoie de un raspunsDeci, am un prieten de aproape 6 luni.intre noi 2 nu s-a intamplat nimic.deci n-am avut relatii intime. el a lasat la alegerea mea.si ink din a3-a luna am auzit vb si vb cum ca el ar avea relatii si cu barbatii.Aseara mi-a confirmat.chestia asta si mi-a zis ca asta face parte de domeniul trecutului si ca a incercat doar din curiozitate si la momentul acelaavea o atractie pentru sexul massculin. dar ca acum este o persoana absolt normala si ii plac fetele.eu ce sa fac? sfatuiti-ma il iubesc dar am anumite retineri.numai cand ma gandesc...