anonim_4396
| anonim_4396 a întrebat:

Vreau sa va istorisesc o poveste adevarata, povestea vietii mele, si sa incep cu inceputul : cand eram mica ma jucam cu un baiat, cu trei ani mai mare decat mine. Stateam sub vie si ne jucam cu betele sau pietrele. Ne duceam pe vale cu dulciurile furate pe furis din camara bunicilor si alergam in bataia soarelui ce apunea. Stateam pe iarba umeda pana ce luna ajungea sus pe cer. Nu ne pasa, eram copii, si viata era usoara si frumoasa. Toate acestea erau vara. Cand vacanta se sfarsea, plecam la oras, stiind ca ne vom reintalni vara viitoare. Dar urmatoarea vara nu ne-am mai intalnit. Cand am venit eu el lipsea si invers. De atunci, de 5 ani, nu l-am mai vazut si nu ne-am mai intalnit. Acum, uitandu-ma pe pozele unei fete cu care am fost in tabara, am vazut un baiat ce s-a dovedit a fi cel cu care am copilarit. Aceiasi ochi, acelasi zambet, acelasi nume... el este! Cum se va termina aceasta poveste daca voi avea curaj sa vorbesc cu el si sa il intreb daca isi mai aminteste cand eram doar niste copii si nimic altceva nu mai conta?

5 răspunsuri:
| mgtow a răspuns:

Poate are prietena si nu se va reintoarce cu tine sau daca e singur si se va bucura ca te-a reintalnit puteti sa continuati povestea voastra pana la adanci batraneti.

| Djlsghtnquuw a răspuns:

Pur si simplu il intrebi ce face,si ii spui ca ati fost buni prieteni cand erati mici, si dupa totul o sa vina de la sine. Daca nu imi aminteste, asta ehee hee

| IsabelaIssa a răspuns:

Imi place povestea ta. dar nu stiu ce sa-ti spun. Poate ca daca si el vroia sa mai tineti legatura dadea si el un semn, pentru ca stia unde stai. Putea lasa un nr de telefon parintilor tai. Poti sa incerci sa il cauti ca poate nu o sa ai nimic de pierdut, dar dupa cum au mai spus si ceilalti poate avea prietena si poate deranjezi. Oamenii se schimba, ma uit la fostii colegi de generala, cum erau si cum gandeau si cum sunt acum. E normal sa fie asa, si acum ca ati crescut, prietenia dintr-o fata si un baiat, asa simpla ca in copilarie e cam greu de recuperat, sau imposibil. Acum ce sa faca? Sa va reluati jocurile? Are alte prioritati, alti prieteni. Inteleg ca iti e dor de clipele alea dar nu poti decat sa le pastrezi in amintirea ta, decat sa il "cunosti" acum alt om, si sa iti spulbere tot. Nu cred ca ar fi bine sa il cauti.dar tu decizi happy Bafta!

| maria912013 a răspuns:

Ar trebui sa treci peste povestea cu el,ce ati avut voi a fost in copilarie, si atunci nu se poate vorbi de sentimente. Daca are prietena, ce rost are sa te bagi in relatia lor? Au trecut 5 ani de cand nu v-ati mai vazut.insa oricum,daca doresti sa iei legatura cu el, o poti face. Poti sa mergi la bunicii lui, sa-i ceri adresa sau nr de telefon si sa-i trimiti o scrisoare sau sa-l suni. Insa.sa stii, ca de cele mai multe ori viata reala nu e ca-n basme si povestile legate in copilarie nu dureaza pana la adanci batraneti,ca sa-l citez pe ''Misogin''.Se intampla sa se desparta cupluri inainte de nunta pentru ca isi dau seama ca nu se cunosc destul de bine,oamenii se schimba de la zi la zi, baiatul pe care l-ai cunoscut in copilarie poate fi complet diferit acum fata de cum ti-l amintesti tu.o zi buna si spor in dragoste, nu te limita la un singur baiatwinking

| anonim_4396 explică (pentru maria912013):

Nu nu nu, nu ati inteles, noi suntem doar prieteni, eu am zis-o in sensul ca nu stiu ce va spune dar oricum, nu ma gandeam la mai mult decat prieteni laughing