| ladygaga_9914 a întrebat:

Vreau sa va povestesc sa`mi spuneti ce credeti si voi.imi place un baiat d mult timp s cand am fost in excursie (acum o saptamana) mereu se uita la mine. niico clipa nu m-a scapat din ochi da deloc n-0a venit sa vb cu mine,. si de atunci din excursie la scoala iar se uita la mine si zambeste si de multe ori l0am vazut ca se uita asa lung. si o anumita privire.intrebarea mea e: ce credeti? ii place sau nu de mine? daca da, aatunci dc nu vine la mine?

7 răspunsuri:
| Dizzydizz a răspuns:

Poate fi prea timid si nuindrazneste.
Zii sa faceti o plimbare si sa vezi ce intentii are
trebuie sa faci u primul pas, asa e in ziua de azi, fetele au initiativa daca baietii sunt mai pampalaitongue scuze dar asa ehappy

| viiooVe a răspuns:

Da cred ca ii place de tine. E timid(asa consider). E mai retinut.Nu stie ce sa iti spuna, etc

| AidaAmaranta a răspuns:

Cred ca da

| iulyana a răspuns:

Prin aceeasi situatie trec si eu...au trecut deja 2 ani si tot nu vine happy Dar nici eu nu am de gand sa ma duc la el desi il iubesc enorm.

| botosel a răspuns:

Daca nu vine el la tine.de ce nu mergi tu la el?
fa rost de idul lui si vorbiti...si iti vei da seama imediat daca te place sau nu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai daca el nu vine la tine du-te uh la el ca poate e mai timid si natunci cand il vezi ca te priveste du-te la el si saluta-l! si atunci iti vei da seama daca se uita asa la tine pentru ca te place sau nuwinking

| cristinutsaa a răspuns:

Poate te place, doar ca e timid. si trebuie sa faci primul pas, dar doar primul pas! nu sa faci tu totu, atunci nu merita. daca el te place si e timid totusi trebuie sa depaseasta timiditatea... daca nu face nimica dupa ce ai facut primul pas. chiar nu merita!