Ştii ce am înţeles din ''romanul'' tău? Că ai mare dreptate când spui că eşti un copil tâmpit.
Mamaaaaaa,in ce ai reusit sa te bagi! Atragi ghinionul sau ce? In cazuri de genul asta pui punct si-ncepi de la capat.Ia mai lasa-i pe toti in chinul lor! Retrage-te frumusel, nu comunica cu ei deloc(tacere mormantala) si cauta-ti noi prieteni cu interese si obiceiuri noi.Stai mai mult prin casa,citeste o carte,citeste bancuri pe net,vezi filme,fa-ti ordine in cd-uri, ma rog, fa ALTCEVA ca sa uiti.Si,cand te vor intreba de ce nu le vorbesti, le vei spune ca te-au obosit cu intrigile si incurcaturile lor si ca ai nevoie de putina liniste sa-ti pui gandurile in ordine.Si schimba tactica,cu una mai buna. Dupa cum vezi, inaintezi mereu lasand victime in urma, ceea ce inseamna ca undeva gresesti.Nu mai fii atat de increzatoare, gandeste-te mai mult.Nimic nu e pierdut, doar sa fii mai matura in ceea ce faci.Mult noroc!
Buna Nu inteleg dc cineva ti'ar da raspunsuri ironice.Este viata ta si faci ce vrei cu ea.Nimeni nu are dreptul sa te judece.ne'ai cerut un sfat.Deci, eu zic sa te gandesti foarte bine la ce ai de facut...sa separi lucrurile rele de cele bune.
Trebuie sa te gandesti ffff bine la ce ai de facut...ce prieteni sa iti alegisi ce iubiti.Cred ca ar fi bine sa iei legatura cu celelalte 2 prietene si sa va impacati pentru ca acum sunteti mari si e putin rusinos sa fiti certate.Pentru varsta ta e destul de potrivit sa ai prieten.
Deci i'ati viata in maini si da afara tt ce ti se pare prostesc si ce te enerveaza... Daca zici ca te'ai despartit de ambii de mai multe ori inseamna ca nu iti este bine cu niciunul.
Sper din suflet sa te fi ajutat:* Capul sus!
Buna Maddie, am avut ceva de citit,dar a meritat pentru ca eu chiar vreau sa te ajut:X:X:X:daca simti ca relatia voastra nu este foarte potrivita, ar trebui sa te desparti de "prietenul tau" sunt atatia baietii in lumea asta! nu iti fa griju, doar nu te casatoresti cu el, pur si simplu daca relatia nu merge inseamna ca e ceva la mijloc, sau ca nu va potriviti ... sper ca ti-am fost de ajutor:X, iar daca nu imi pare sincer rau ... pupici!:X:X:X:X:*:*:*
Am observat ca tot folosesti 'pentru ca sunt un copil tampit'...nu esti....esti adolescenta, e specific varstei sa fi cand cu unul cand cu altul.
nu pot sa spun ca`i normal...dar asa este
dar ai gresit enorm.ti-ai pierdut 2 prietene pentru un baiat.iti spun ca nici un baiat nu merita sa stea in calea prieteniei tale.
era un vers 'ca tine sunt putine dar ca el sunt toti'.sa te gandesti la asta.pentru ca prietenele sunt putine.dar baietii sunt cu miile.si toti sunt la fel.
daca te mai pot ajuta cu ceva><
Eu iti dau id-ul meu si acolo poti sa ma intrebi orice. Id-ul meu este : buz_amalia_designer
Nu ar fi trebuit sa te intalnesti cu iubitul prietenei tale...ai zis ca-l simpatizai(se intampla chestii de genul asta, dar prin lucrul asta ti-ai pierdut nu o prietena ci 2). Spune-ai ca Andrada nu ti-e prietena(dar ce a facut ea ai facut si tu). Cred ca trebuie sa inchei relatia cu astia si sa incerci sa te reimpaci cu fostele prietene pentru ca prietenia este un lucru minunat.O sa gasesti un baiat special si nu trebuie sa te schimbi pentru ca asa zice el sau etc.Mai bine lamuresti lucrurile cu ei, le spui ce s-a intamplat si propabil vor intelege.Ai mai spus ca esti cls a 8-a, dupa ce termini scoala o sa incepi totul de la zero, o sa te duci la liceu si acolo poate o sa-l intalnesti pe alesul inimii tale.Primesc FUNDA?