Iti spun sigur ca poti sa stai linistita, nu are ce sa reiese la analize, mai ales daca ai tras cateva fumuri acum nu stiu cate luni. sunt oameni care fumeaza de ani de zile si nu se observa nimic la plamani, iar in gat nu are cum sa se imbibe fumul sau mai stiu eu ce si sa si stea acolo doua luni ca sa te prinda ai tai la analize .
probabil ca vor sa iti faca analizele astea, crezand ca fumezi de mai mult timp si regulat.
oricum, o sa vezi ca nu o sa se vada nimic la analize, poti sa te linistesti
Pi depinde de ceea ce ai fumat daca ai fumat tigari normale nu se cunoaste dar daca ai fumat etnobotanice vor iesi la analizele de sange si urina
Scumpa, eu fumez de 5 ani si mi-am facut toate analizele posibile, inclusiv radiografie la coloana si nu a iesit. Daca ai fumat halucinogene, alea ies, dar se elimina din corp intr-o zi sau 2.
Paiii...depinde de cati ani ai. daica ai fumat tigari normale s va vedea putin cred ...in orice caz daca ai fumat etnobotanice se va vedea la analizele de sange
Nu se observa nimic la 2 fumuri eu cand m-am apucat de fumat la o sptamana am facut analize si fumam 1 pachet pe zi si nu mi-a iesit nimic (adica nu a aflat mama) presupun ca tu de asta te temi!
Nu,nu am fumat etnobotanice niciodata.:d.am fumat tigari normale. [Kent], dar eram cu prietena mea pe balcon si ea tragea in ea. si mi-a zis sa trag si eu si am tras de 2 ori pentru ca nu imi placea senzatia.in rest am mai fumat dar nu fradeam in mine doar in gat. si da asta imi e frica.sa nu se vada ceva acolo
. si da nu vreau sa afle mama si tata.
mai ales ca de aia ma duc sa imi fac analizele.ptr ca au gasit un pachet de tiagari in casa.si cum nici unul din ei nu fumeaza.
Va multumesc pentru raspunsuri, mai astept cateva pareri si sfaturi si dau fundita
Nu cred ca se observa doar d la 2 fumuri. parerea mea poate altii stiw mai bine ca mine