Da te cred si eu am patit asa si cand eram acasa in oras dar cel mai mult cand eram la tara la bunici.Mai in toate zilele auzeam ceasul cand eram la bunici si in acea camera nu era nici un ceas.Se auzea sub o masa cand eram in bucatarie iar cand eram in camera la mine se auzea intr-un bufet. Uneori se auzea mai mult timp, alteori se auzea cateva minute apoi diparea.
FurtuneDiesel nu ma intereseaza rasp date la misto.cred ca nu ai citit intrebarea destul
Ei bine, e foarte posibil ca si fi fost un fenomen supernatural. (exclud posibilitatea sa fi zidit cineva un ceas in perete ). Asa, si da, s-au mai intamplat. Eu sincer am auzit chestia cu zgarieturi dupa pereti si "pasi pe tavan". Sunt chestii ciudate care nu au explicatii chiar logice. Cu ceasul casei, asta al tau e o poveste chiar interesanta, fiindca la fenomenele mele paranormale pe care l-am mai vazut se putea scoate ca era vorba de o entitate umana. La tine sa fi murit un ceas care avea suflet... mai greu . Oricum, e prea posibil ca vreunul dintre strabunicii tai sa fi fost ceasornicar sau ceva de genul. Cauta si afla. Ar fi interesant.
Sper ca te-am ajutat
Acum mai ticane?
Daca da inseamna ca este ok, daca nu inseamna ca a ramas fara baterie si trebuie schimbata.
P.S.
In cazul in care ceasul este mecanic trebuie sa il intorci!