De obsedati din astia e plina lumea. Data viitoare incearca sa ceri ajutorului unui adult care ti pare mai cumsecade, suna la politie si in nici un caz nu te baga prin ganguri, mai bine incearca sa ramai intr-un loc cu multa lume. Nu pot sa-ti spun ce voia pentru ca nu am de unde sa stiu, probabil ceva propuneri indecente, pentru unii e distractiv sa sperie fetele tinere.Ai grija!
Dar tu ce crezi ca vroia sa iti faca ala?
Ori era peste, ori violator. Fii mai atenta altadata pe unde mergi... mi s-a intamplat si mie de mai multe ori.Si cel mai important:Nu le spune parintilor! Pentru ca le va mai scadea increderea in tine.Nu te vor mai lasa asa usor sa iesi noaptea afara. O spun din proprie experienta...
Data viitoare, arunca sticla si fugi. De acord cu cristi: mai bine prevazator, decat sa regreti.
Uau, cred ca ai tras o sperietura mare! ai grja de unde umbli altadata! cred ca vroia sa va faca ceva rau...
Pai tu ce credeai ca vroia sa va faca?
data viitoare fiti si voi mai atente si nu mai mergeti singure noaptea pe strazi pentru ca e foarte periculos si nu stii ce se poate intampla...ai grija de tine.pa pa
Nu le spun oricum parintilor..asta s-a intamplat acum 2 saptaamani sau mai mult..si nu le-am zis nici pana acum