Cum să ridici problema de înșelat dacă există iubire? E clar că nu există, în acest caz. Mie mi se pare copilăresc ceea ce ai povestit. Nu se iartă orice într-o relație. Altă copilărie. Îți vei da seama mai târziu când îți vine mintea la cap, dacă îți va veni, adică vă va veni, că este cazul la amândoi.
Lăsaţi iubirea să circule singură printre voi.Nu o ţineţi forţată.Nu înţeleg de ce atâtea cuvinte despre iubire.Nu se vede bine prin fapte ce înseamnă iubirea de fapt pentru voi 2? Pentru fiecare persoană să iubeşti înseamnă altceva.Nu vă mai complicaţi atât încercând să demonstraţi ceva.
Când iubeşti, iubeşti şi punct.Nu există procente sau măsură.
Iubirea nu are timp, şi ai avut dreptate faza că te consideri pe al 2-loc.
Când iubeşti nu-ţi mai aparţi.-Chris Simion
Nimeni nu stie daca odata si odata se va intampla ca unul din voi sa insele. Nu ar trebui sa iti fie frica daca ai incredere in ea. Nu stiu ce are ea de gand sa faca .....de ce nu iti spune si asta daca tot discutati serios. Daca simti nevoia sa te descarci lasa-mi mesaj cu o adresa ceva.
Observ ca iti este teama sa nu o pierzi, este si normal, avand in vedere ca o iubesti. Cand am citit faza cu inselatul si ce a spus iubita ta, m-a dus gandul ca ea chiar te-a inselat, a vrut sa se asigure ca atunci cand vei afla sau daca ai afle, ai putea sa o ierti sau nu. Poate si din acest motiv a initiat aceasta discutie.
Eu cred ca ea este de acord ca atunci cand esti inselat sa ierti, pentru ca se stie pe ea si ar putea sa faca asta oricand. Scuze-ma ca iti spun dar imi da impresia ca este una dintre fetele care ii place sa incerce diferite lucruri noi, pentru ca " doar o viata are ". Dar indiferent de chestiile pe care le face, ea are nevoie de cineva care sa o iubeasca si pe care sa il iubeasca, pentru ca indiferent de ce va face tot la acea persoana se va intoarce ( in cazul acest, tu ).
Este naspa sa traiesti cu o persoana si in acelasi timp sa stai cu teama ca oricand ar putea sa te raneasca prin diferite actiuni. Si eu sunt de parere, ca atunci cand iubesti cu adevarat o persoana, nu faci astfel de greseli, sa o inseli, pentru ca nu te lasa inima, pana la urma este tot ceea ce ai nevoie si nu iti mai fug ochii dupa altcineva sau altceva. Poate ca nu are acest sentiment de iubire atat de avansat din cauza distantei, insa ai putea sa o faci sa il aiba atunci cand veti fi amandoi. Ii poti demonstra ca atata timp cat te are pe tine, tot ceea ce iubeste, nu va mai face greseli, pentru ca nu ii vei permite, ii vei oferii orice in asa fel incat sa nu duca lipsa de nimic.
Bafta si ai grija, daca si atunci cand ii vei demonstra aceste lucruri, va face in greseli, cu parere de rau, nu cred ca te merita, sau cel putin nu te iubeste atat de mult pe cate spune.
Adevarat, nu vreau sa o pierd desii situatia ma face sa o las. Ma iubeste f mult imi arata asta si nimeni nu mi a aratat asa cum o face ea. Sunt f multe motive... sute printre care si niste momente mai intime. ma rog, nu stau sa dau detalii. Dar deja imi e rau, doar pentru ca s a gandit la asta"ca ii e teama sa nu o gafeze", cum pot eu sa stau linistit. Am zis sa ma duc peste 2 saptamani la ea, vreau sa o fac fericita si sa o fac sa se simta iubita cum nu s a mai simtit niciodata si la sfarsit sa ii spun ce am de gand, sa ma despart de ea. Desi o iubesc enorm cum am spus far nu pot sta cu teama asta, daca nu ar fi persoana cu care ma gandesc la un viitor. ar fi f simplu.
Singura problema e ca tu presupui orice cuvant, ea a vrut doar sa-ti demonstreze ca te iubeste si nimic nu ar desparti-o de tine chiar daca ai inselao. era doar un mic exemplu, plus de asta ea a adaugat din acte ai zis: oricum daca iubesti nu inseli. Din cate zic eu tu ai dat-o-n bara, incearca sa o rezolvi (problema). Multa bafta.