Bai deci e interesanta povestea, sincer E asa mai de telenovela, dar merge Tu continua sa termini povestea si cine stie poate publici si vreo carte ceva Si o sa mai auzim de tine>:d<
Ceao!:*
P.S: Sunt foarte curioasa sa aflu finalul.:$ Deci o sa continui sa citesc povestea!
Mie una mi s-a parut destul de interesanta,cum ai spus poti sa o bagi si pe blog,dar poti sa participi la un concurs ceva, ca se organizeaza multe de acest gen, cu siguranta vei castiga...
Foarte dramatica povestea.si frumoasa in acelasi` timp:*.
bravo..hei, lasa si tu blog`ul tau printr`un mesaj privat plzz thx:*
Da,intr-adevar povestea are ceva dramatic in ea.si romantic.este o poveste destul de frumoasa...cred ca o vei face splendida.. vreau sa iti zic ceva.dar fara suparare.mai lucreaza umpiculet la exprimare.(nu dau exemple ca nu-i frumos).in rest.na ce pot sa zic... FELICITARI! ai imaginatie
In unele parti de exagereaza enorm... unele nu au logica...dar e interesanta
Woow nu pot crede chiar tu ai scris aceasta poveste? Este amazing! 1I love it as dori sa postezi cat se poate de repede mai departe...deoarece ma tii in suspans! oare Mahomed va afla de la Anne adevarul? ii va spune ca i-a ucis fratele? dabea astept continuarea! Te pup si succes in continuare!:*
Mai ai putina grija la gramatica si logica propozitiilor.In rest e super frumos.Mie mi-a placut.Bafta si spor la scris :*
Wowwwwwwwwwwwwww...
sa te faci scriitoare!
superba poveste! sa imi trimiti continuarea!
abia o astept:)
Povestea e OK, dar trebuie corectata din punct de vedere gramatical si putin ajustata. De exemplu, prima fraza nu are predicat, se spune serviciu, nu servici. Incearca sa nu mai repeti cuvintele si, in plus nu prea esti coeerenta si cititorul se pierde in fraze. Aaa... si inca o intrebare: Cum a putut Anne ranita sa in ingroape pe Bahtala? Unde mai pui ca daca a injunghiat-o ar fi pierdut copilul.
Sper sa nu te superi incerc doar sa te ajut. Succes la continuarea povestii!
E splendida sa o continui te rog frumos. nu ma intereseaza asa mult funda dar daca vre uh...