| eu_4161 a întrebat:

Vreau sa vorbesc cu cineva care ma intelege si nu gasesc acea persoana... dar mi-e frica sa nu rada de mine... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Hm, la asta sunt foarte bune terapiile de grup sau grupurile de dezvoltare personala. Uneori, doar in mintea noastra suntem penibili sau ridicoli. In realitate, multi oameni au aceeasi problema sau aceleasi sentimente. Si cand, intr-un grup de dezvoltare, iti expui sentimentele, iar ceilalti se pot regasi in ele, iti dai seama ca nu e nimic de ras si ca doar noi suntem cei care ne punem, de fapt etichete.

79 răspunsuri:
Anna
| Anna a răspuns:

Poti vorbi in permanenta cu Dumnezeu prin rugaciune, nu va rade niciodata de tine ba mai mult, te asculta, te intelege, iti umple inima cu pace, bucurie si te tine in bratul Lui puternic.Roaga-te sa trimita in viata ta o persoana careia ii poti spune ce simti fara retineri si care, treptat, sa devina prietenul tau cel mai bun.

daniela
| daniela a răspuns:

Un psiholog ar fi o solutie dar la noi nu se prea poarte, sa-ti descarci sufletul intr-un jurnal e ok dar nu primesti sfaturi sau cuvinte de incurajare, cel mai bine ar fi sa-ti iei inima in dinti si sa vorbesti cu un prieten. De ce ar rade de tine, doar si el are probleme nu?

PsihoSex
| PsihoSex a răspuns:

Intai, detalii k: anii, situatia-pe scurt, locul-scoala, liceul, facultatea nu au cabinet de psihologie?

| Ben. a răspuns:

Nu ai si tu 1 mai tupeist prin familie? tine-te dupa el vreo saptamana sa prinzi 1 pic d incrdr in tine insuti.nu ezita sa spui lucrurilor pe nume.ala care rade de tine nu e prietenul tau, e un dobitoc sadic care nu te va intelege niciodata.

| dEutSa_8892 a răspuns:

Un psiholog e bun, dar nu indeajuns de bun ca D-zeu! El te poate ajuta cu orice problema si ii poti destainui orice, pentru ca el te poate face sa te simti sigura pe tine si iti va da puterea sa cauti in continuare acea persoana inteleapta, pe masura asteptarilor tale...incearca sa vorbesti cu tine insuti, sa vezi daca tu singura te poti intelege, apoi cauta in continuare acea persoana perfecta care sa asculte si sa te inteleaga perfect...vei cauta mult, dar poate ca pana la urma va merita toate asteptarile! succes! Ai incredere in Dumnezeu ca el iti va urma pasii mereu!

| yadora a răspuns:

Ai incredere in mine, fiindca sunt o persoana deschisa la nou si am o experienta de viata destul de mare. Nu-ti fie freica sa ma abordezi si te ajut cu cea mai mare placere, astept sa ma contactezi cand crezi ca esti pregatita sa vorbim.

| Andreea_8014 a răspuns:

Nu are de ce sa rada de tine si eu vreau sa vorbesc cu cineva care sa ma inteleaga si sa nu rada de mine dar nu am gasit acea persoana. daca vrei ne putem imprietenii.Ma gasesti la andreea_rebella_96
Te pops... sper sa vorbim.

| joy a răspuns:

Incearca sa-ti faci prieteni si pe parcurs o sa-ti castigi increderea in oameni.Probabil ai fost dezamagita si tradata de prieteni si acum ti-e frica de ei.

| mikiscence a răspuns:

De ce sa rada de tine?

| alina_8976 a răspuns:

Fii sigura pe tine, si fii tu convinsa ca e bine ceea ce faci, si atunci va fi suficient. si, in plus, ne ai pe noi happy.

| powergirl a răspuns:

Poi daca nu incerci nu ai de unde sa stii ce fel de persoane pot sa te ajute cine vrea te ajuta cine vrea sarada de tine rade si daca nu zi nimic catre ea/el cu mine poti vb cu mine orice daca vrei incearca sa vezi ca nu rad de tine

| nicp a răspuns:

Incepe sa scrii intr-un jurnal.

| ▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █▄ █ ▄ █ a răspuns:

Aici nu rade nimeni de tine...winking
intr-adevar exista persoane care rad. am patit si eu straight face
cel mai bine te intelege un membru din familie. te asculta si iti da cele mai bune sfaturi

| Beatrice_6624 a răspuns:

Citi ani ai?

| Bogdan_8013 a răspuns:

Cand cunosti o persoana, nu te deschizi in fata ei ca si cum ai cunoaste. o de o viata intreaga, deoarece primele impresii chiar si imediat-urmatoarele, nu se sar niciodata cu vederea, pentru o decizie de subconstient daca va fi posibila o prietenie pe viitor. Astfel, incearca la inceput sa fi cat de misterioasa, interesanta si modesta. Incearca sa fi precum cel de langa tine, pentru ca cealalta persoana sa se simta in largul ei langa tine. Cu timpul, incepi sa devii tu insati in fata persoanei repsective, iar aceasta "nu va rade" de tine asa cum iti inchipui tu. Uneori, nu conteaza ce spui, ci cui ii spui happy Totusi, presupun ca ai doar 11 anisori, insa sper sa fi inteles ce ti-am spus. O zi buna!

| euu03 a răspuns:

Sa fii tu insati!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Bună.
Dacă nu găsești pe cine apropiat sufletului tău, te poate scoate din impas și fără să râdă de tine un psiholog.
Succes.
Pa, pa.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste in primul rand cu tine!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

VORBESTE CU MINE FARA FRICA SI INTREABA-MA TOT CE DORESTI SUNT AICI PENTRU TINE, SI EU AM AVUT ACEASTA PROBLEMA DEMULT.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Stii si ei as vrea sa am pe cineva care sa ma inteleaga dar mi-e frica la fel ca si tine...eu tin toate suferintele in suflet pentru ca stiu ca daca le zic nu sunt inteleasa ...la un moment dat nu mai rezist si incep sa plang doar asa ma mai descarc! fa si u la fel si te vei simti mai bine dupahappy

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

NU AVEA INCREDERE IN ORICINE.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Antreaba si ai sa ai un raspuns. cere si ti se va da?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Poftim id meu mady_zana_crysty poti vb cu me pup

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Pai cu asa fizic nu gasesti pe nimeni iti garantez, i-ati un vibrator, joacate si vorbeste cu el sa vezi ce bine te simti, eu asa ti-as fii facut daca as fii fost tactu

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vreau sa vorbesc cu cineva care sama poate indruma ce sa fac va rog mam despartit de prietenul meu azi nu stiu ce sa facc va rog ajutati-ma,

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite care_i faza acea persoana o sa o gasesti numai daca o cauti! Vorbeste cu persoane care au aceleasi probleme, nu se vor supara sa te asculte! Poate îi vei da si tu un sfat!

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da ai putea sa vorbesti cu mine pentru ca si eu am probleme

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

De ce sa rida?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Incearca altfel nu vei afla nimic despre ceea ce te interesa sau te temi