| eu_4161 a întrebat:

Vreau sa vorbesc cu cineva care ma intelege si nu gasesc acea persoana... dar mi-e frica sa nu rada de mine... Ce sa fac?

Răspuns Câştigător
| psiholoaga a răspuns:

Hm, la asta sunt foarte bune terapiile de grup sau grupurile de dezvoltare personala. Uneori, doar in mintea noastra suntem penibili sau ridicoli. In realitate, multi oameni au aceeasi problema sau aceleasi sentimente. Si cand, intr-un grup de dezvoltare, iti expui sentimentele, iar ceilalti se pot regasi in ele, iti dai seama ca nu e nimic de ras si ca doar noi suntem cei care ne punem, de fapt etichete.

79 răspunsuri:
anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Apeleaza la un psiholog...intotdeauna te ajuta...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sas vrea sa necunostem de ce sa rada cineva de tine daca vrei hai sacercam bine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Vorbeste cu mine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cere sfaturi

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Prietene dumnezeu exista pretutindeni si u daca ai puterea sa vb cu el asta inseamna ca te-ai nascut cu acest har nu-i lua in seama pe cei ce rad daca doresti sa fi prietena mea

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna prietene

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite draguto.Baga id asta in lista:"sweet_girl1802". Te va ajuta mult. Fata a trecut prin multe stie ce face.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Cel mai bun prieten care sa te inteleaga e DUMNEZEU

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vb frumos si nu are de ce sa rada de tine

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Buna cefaci?

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Ete in miini si nu spune

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Dar daca e cineva care te intelege nu are de ce sa rada... poti sa vb cu mine daca vrei...

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Uite sunt in aceeasi situatie am 12 ani stiu ca la virsta asta nu ar trebui sa simt ceva pentru baieti dar simt ceva pentru un baiat un baiat care este special pentru mine. eu nu cred ca ai sa imi bagi in seama raspunsul dar sa stii ca simt ceva pentru el adica cind sunt cu fetele ma simt ca de obicei scind sunt cu el nu stiu dar ma simt paraca... parca zbor ma cheama luiza si iubesc un baiat pe nume sorin uite daca vrei sa vb cu mine iti dau idiul meu luizaloo terog daca vreisi sti cum sa procedezi zi-mi si mie laughing

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa vorbesti cu incredere si sa nu te intimidezi.

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Sa nu-ti fie frica, vorbeste cu parinti tai si poate se rezolva

anonim_4396
| anonim_4396 a răspuns:

Da

| bogdan_1051 a răspuns:

Vorbesc eu cu tine

| alexandra_6108 a răspuns:

Vorbeste cu mine

| roxana_1235 a răspuns:

Buna,as vrea sa vorbesc si eu cu cineva