| XnameX a întrebat:

Vreau sa vorbesc cu un baiat dintr-o zona apropiata ( adica nu invata la mine in liceu ci in alt oras in acelasi judet) adica total necunoscut si chiar nu stiu ce sa l intreb dupa "ce faci". stiu ca ar trebui sa las convorbirea sa decurga de la sine insa trebuie sa am punct de plecare. si chiar nu stiu.
dau funda.

5 răspunsuri:
| SergiuBoss11 a răspuns:

Vrei sa intrebi? sau... vrei sa o facithinking

| XnameX explică (pentru SergiuBoss11):

Vreau sa vorbesc cu el si sa ne cunoastem insa nu prea stiu cum am putea lega o discutie.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru XnameX):

In primul rand aveti nevoie de un punct comunthinking(macar unul). daca intr-adevar ati fi compatibili s-ar lega de la sine discutia, nu ar trebui sa faci tu nimic

| XnameX explică (pentru SergiuBoss11):

Nu il cunosc asa ca nu stiu nimic de el ..si de aceea intrebam. ce as putea sa intreb o persoana straina dupa buna sunt cutarita incantata ce faci.

| SergiuBoss11 a răspuns (pentru XnameX):

Ce iti place sa faci?surprisepai imi place sa ma imbrac in pokemon(dau in exemplu)si sa lovesc oamenii pe strada pana in pragul necunostiinteisurprise.
a, da?surprisesurprisedeci tu m-ai bagat in spital saptamana trecuta

Un punct comun, evident glumesc
apoi puteti vorbi unul despre altul. "buna, ma cheama Esmeralda am 17 ani si sunt din." "ieu is Gigel am 7 ani si nu stiu multesad" alt exemplu

ce parere ai despre licorne?surprise ador licornele,mai ales cele cu corn alt exemplu

evident, voi veti fi mai seriosi, iar daca iti place de persoana respectiva ar fi dragut sa continuati cu discutiile, nu?

Chiar si discutia asta despre cum sa deschizi o discutie poate fi catalogata o discutie, nu?thinking