| Geo2014 a întrebat:

Vreau si eu cateva sms de noapte buna pentru iubitul meu da nu foarte siropoase

Răspuns Câştigător
| Alexandraaq a răspuns:

1. Noapte buna somn usor ingerasii te-nconjor de la luna noapte buna iar de la micuta stea un sarut din partea mea.

2. Noapte buna, scumpul meu ingeras! Sper sa visei atat de frumos.Iar dimineata sa spui ca ai dormit ca un copil.Sa dormi bine scump ingeras!
Somn usor! :-*

3. Noapte buna somn usor sa visezi un puisor, puiul cela voi fi eu, vreau sa ma visezi mereu!

4. Noapte buna somn usor,
Te iubesc in dormitor,
Te iubesc si te ador,
Noapte buna Dracusor!

5. Iti urez din colt de luna, somn usor si noapte buna si de pe o mica stea un sarut din partea mea.

6. Gasesti si aici : http://www.kudika.ro/articol/special/28253/sms-de-noapte-buna.html

7 Daca in seara asta vei simti o caldura pe buzele tale, nu te speria, vor fi buzele mele ce dulce le vor atinge pe ale tale, pentru a-ti da o magica noapte buna!

8. In acest moment 3, 7 milarde de oameni dorm, 2, 3 milioane se indragostesc, 4, 1 milioane mananca, dar o singura persoana draguta din toata lumea citeste acest SMS.
Noapte Buna!

9. Acum cand mii de stele iti zambesc, cand noaptea iar se lasa, un somn dulce iti doresc si un ingeras sa te pazeasca!

10. Nu te gandi la mine, sint in ochii tai, in mintea ta, in inima ta, in sufletul tau, oriunde, totusi daca ma vrei, doar inchide ochii si asculta ce iti spun :mi-e dor de tine! noapte buna!

11. In seara asta imagineaza-ma acolo, cu tine, cum te sarut pe frunte si iti spun noapte buna in soapta.

12. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele, inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc! Noapte buna!

12. Sarutul meu va zbura printre nori, purtat de aripile vantului, pana a se pune pe perna ta, unde te va astepta pentru a-ti sopti vise placute si un dulce noapte buna!

Noapte buna! Cand cel drag pleaca, parca mori, asa ca-ti spun adio doar pana in zori!

13. Noapte buna, sper sa visezi ceva frumos si dragut la noapte: pe mine normal, la ce te gandeai?

14. Cind noaptea mantia isi asterne, Si cerul luminiti ne cerne/ Luna cu grija dragostea-mi aduna/ Ca sa-ti ureze noapte buna!
15. S-ar putea sa adorm numai din dorinta de a-ti vedea chipul chiar si in vis!
16. Aripi de fluturasi/ Vine-n zbor un ingeras/ Ghici ce are pentru tine/ Un pupic dulce de la mine.
17. Sa visez un inger? Dar am deja un vis si am si un inger, iar ingerul e visul meu.Tu esti tot ce mi-am dorit! Te iubesc!

18. In noaptea trista care ne desparte, de vei simti in jurul tau suspine, sa nu te sperii, e dorul meu ce vine s-adoarma linga tine.

19. Privesc catre cer si rog o stea sa te sarute in locul meu, luna sa-ti vegheze somnul, iar ingerii sa-ti indulceasca visele, inchide ochii si voi fi langa tine. Te iubesc! Noapte buna!

20. Stelele sunt pe cer, la fel si luna, o imbratisare, un zambet, te sarut o data, te sarut de 2 ori, acum e timpul sa treci la somn. Noapte buna!

21. Mi-e dor de ochii tai frumosi, atat de limpezi si duiosi, de focul din lumina lor, de chipul tau fermecator, mi-e dor de tine, te ador! Noapte buna, puisor!

22. Noapte buna, puisor, eu te pup pe obrajor, iti doresc un somn usor ca o pana intr-un zbor.

23. Daca ochisorii cei plini de farmec n-au atipit, eu le inchid pleoapele cu dulcele mele buze si le doresc vise placute si somn usor.

24. Pe un cornisor de Luna îti doresc eu Noapte buna, pe un cornisor de stea vise placute din partea mea!

Sper sa iti placa si sa iti fie defolos

2 răspunsuri:
| Cupcake a răspuns:

Cel mai bine ar fi sa ii scrii ce simti.Parerea mea.

| Dy2000 a răspuns:

Dormi ingerasul meu, daca nu adormi vin eu sa te sarut cu buzele mele moi si vei adormi indata.SI ITI SPUN NOAPTE BUNE CU VISE DESPRE NOI!

sau

Noapte buna somn usor sa visezi un puisor, puiul cela voi fi eu, vreau sa ma visezi mereu...