Nu inteleg de ce vrei sa iti faci cunoscuta suferinta?!
Trebuie sa ai demnitate, caracter si respect fata de propria persoana!
Este ok sa suferi, dar sufera in interior!
Cel mai bun status de tristete e sa nu ai status
dc? pentru ca daca pui status isi da seama ca vrei sa il vada deci iti pasa
1) "Un ocean de lacrimi simt, ochii mei usor se sting...Un ocean de vise ai sters, ai ales sa fi ultimul vers..."
2) "Fata care ziua rade si pare fericita, este si fata care noaptea adoarme plangand"
3) "Sunt momente in care simt ca ma prabusesc, dar in ciuda ta ma ridic si apoi zambesc"
4) "Nu te lasa pacalita de vorbe frumoase..toti stiu sa le spuna"
5) "E prea greu sa uiti o persoana la care ai tinut, e prea greu sa crezi ca treci peste doar cu un -Am sa te uit-"
6) "Tacerea este cel mai zgomotos plans al u ei fete"
7) "Imi fac rau cu maa mea ca vreau ce nu pot avea..."
Dar daca te-a facut sa suferi eu zic sa-l dai in tuica :*
Ideea este ca nu are rost sa ii arati ca iti pasa, daca iti vei arata suferinta isi va da seama ca este pentru el iar acest lucru il poate determina sa te cam ia in " bataie de joc " in cazul in care la el a disparut dragostea. Mai bine, fii indiferenta, desi stiu cat de mult doare trec prin aceeasi experienta de mult timp. Am invatat cu greu sa inteleg ca el nu va mai fi al meu si am realizat ca degeaba as pune eu miliarde de statusuri si chestii daca eu nu ma mai iubeste .
Buna!
1.A pus suflet desi stia ca greseste!
2.Sunt momente in care simt ca ma prabusesc, dar in ciuda ta, ma ridic si apoi zambesc!
3. Fata care rade, vorbeste mult si pare foarte fericita, este si fata care noaptea adoarme plangand
Mi-e sila. Mi-e sila de tot. Lumea in care traiesc ma sufoca, ma scarbeste. Pana si tu, baiatul acela cu ochi blanzi si zambet cald, atat de familiar, ascunzi acea mediocritate si josnicie pe care o gasesti in toti!
4. Ce e o amintire? Nu e nimic! Nu o poti vedea, nu o poti auzi, nu o poti atinge si totusi e atat de mare incat n-ai puterea de a o distruge sau a o uita
5.Ma vei uita caci si uitarea e o lege. Vei incerca sa o faci dar nu vei reusi. Si abia atunci vei intelege ca tot cea fost nu va mai fi!
6.Toata amintirea cu tine e tinută in secret in suflet la mine
7. Dati-mi un vis de trait caci realitatea ma omoara!
8.Prietenii sunt langa tine mereu orice s-ar intampla.Iar cand acel prieten te tradeaza simti ca nu mai ai viata!
9.Il urasc pentru tot ce mi-a facut, il urasc ca m-a ranit, il urasc ca m-a mintit, il urasc ca imi spunea ca ma va iubi mereu si ca niciodata nu m-ar lasa orice s-ar intampla
10. Avaible la tristete, la lacrimi si tacere
11. Busy pentru fericire si speranta, avaible pentru lacrimi
12.Nu sunt aici pentru tine, nu sunt aici pentru cineva, sunt doar pentru mine, ma odihnesc in singuratatea mea
13. Daca as spune ca nu sunt as minti, daca as spune ca sunt as face la fel, pentru ca o parte din mine e la ea/el, dar el/ea nicaieri
14.Ma gandesc la ce a fost si nu inteleg de ce, privesc la cum sunt si nu inteleg cum, ma uit in viitor si vad cum as vrea sa fiu doar ma uit
15.Plang odata cu ploaia, zambesc odata cu soarele, iubesc soarele, dar e mereu ascuns printre nor
SPER CA TE'AM AJUTAT
Lalala întreabă: