When you miss me will be when, more than ever want to feel close, remember that you told me to go, remember that you told me that other girls!
Love one feel after you lost it!
If you should break a hair of your head for every tear that escaped me on the cheek, you should be bald. So am I, and if you can not accept it, not allow you kidding me!
Can be sensitive and can cry but can be wild and no one can tame me! You can try to change but I assure you that you realize you can not!
Daca vrei in romana massu de mai sus:
Cand iti va fi dor de mine, cand, mai mult ca niciodata vrei sa ma simti aproape, aminteste-ti ca tu mi-ai spus sa plec, aminteste-ti ca tu mi-ai spus ca exista si alte fete!
Iubirea o simti dupa ce ai pierdut-o!
Daca ar trebui sa-ti rupi un fir de par din cap pentru fiecare lacrima care mi s-a prelins pe obraz, ar trebui sa fii chel. Asa sunt eu, si daca nu poti accepta asta, nu iti permit sa iti bati joc de mine!
Pot fii sensibila, pot plange dar pot fii si salbatica si atunci nimeni nu poate sa ma domesticeasca! Poti incerca sa ma schimbi dar te asigur ca vei realiza ca nu poti!
Iubeste baiatul care iti spune ca esti"frumoasa"nu "sexy". Iubeste baiatul care te suna inapoi cand tu i-ai inchis telefonul in nas, care sta treaz doar ca sa te priveasca dormind, care te saruta pe frunte, care vrea sa te arate lumii chiar daca nu esti aranjata sau ai slabit, care in prezenta prietenilor te ia de mana, care iti spune mereu ce insemni pentru el si cat de norocos este sa te aiba. Iubeste-l pe el, deoarece el te iubeste, si probabil ca te va iubi mereu
Yes, again this status!
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca. Dar a venit mai devreme. L-am intrebat de ce. A zambit si mi-a spus ca un inger nu pazeste alt inger!
Daca cineva m-ar pune sa aleg intre tine si viata, as alege viata iar tu ai pleca suparat, nestiind ca viata mea esti tu!
Tequilla81 întreabă: