| zuzaoana1998 a întrebat:

Vreau si eu Cele mai cool Sts pentru Fostu prieten meu Joesad...Care acum e cu alta:X

1 răspuns:
| ArT_2528 a răspuns:

•Adu-ti aminte cum era E-adevarat si ea gresea Dar mai presus de toate... Tu o iubeai si poate Ca nu iti mai vorbeste Dar ea inca te iubeste

Parfumul meu in bluza ta sh stilul meu in mintea ta,vei cauta PRIVIREA MEA in fiecare EA din viata ta

Nu privi in spate, lasa-n urma tot ce-a fost.Tu incercai sa te ridici….el te tragea in jos.Dar nu ceda cand stii ca inca mai poti, ca tine sunt putine dar ca el sunt toti!

Am plans cand te’am vazut pe tine / Am plans cand ai plecat de langa mine / Am ras cand ma strangeai de mana / Am plans ca nu mai suntem impreuna!

Am plans cand te visam in noapte / Am plans cand tu erai departe / Am ras cand te simteam aproape / Am plans incercand sa uit de toate!

Am intrebari de pus, raspunsuri de dat, ganduri de ascuns si oameni de uitat!

Mai uitate odata la mine…chiar crezi ca doua vorbe ma pot adduce langa tine? Am de unde allege, tu nu esti unicat, pot gasi baiat ca tine la fiecare metru patrattongue

Hai ßye`ßye.Ramai cu bine.Vezi ca intreaba c*****e de tine

Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!

Si imi pare rau de tot ce s`a intamplat stii bine.Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!

Ce te face sa crezi ca el era "The One"? N-ai gresit cu nimic, ia’o ca p'o lectie. Nu-ti jura ca n'o sa mai iubesti. O sa fie altul, poate tu o sa'l ranesti!

•Acum pot s`ascund fiecare lacrima ce`mi cade Pt`ca am crescut... Cica acum sunt mare... iar cateodata nu`mi permit s`arat cat de mult ma doare.

As vrea sa inteleg de ce timpul se opreste, dc doar glasul tau este cel ce ma raneste!? Atatea vise spulberate in anii ce`au trecut. amintiri date uitarii catre un nou inceput!`!sad

E greu sa plangi acolo unde radeai odata,sa vezi cum fericirea in lacrimi e udata.E greu sa uiti sarutu`l cand inca il mai doresti.E greu sa uiti un nume cand inca il mai rostesti.

• E exact cum trebuie să fie, aşa cum îi convine! Are stilul ei de`a amăgii, numai dintr`o privire

Ştie când să râdă. ştie când să fie supărată. ştie când în ochii tăi.să fie cea mai importantă fată!

De acum am să`mi fac de cap. O să uit de griji, de toţi şi toate,nu mai iubesc pe nimeni. Vreau să simt că trăiesc`! O viaţă am şi n`o s`o ratez

Ce fac? Cum fac? treaba mea! vezi ca prinde invidie pe mine tarfa ta

nu o sa mai simt pentru nimeni ce am simtit pentru tine...dar am invatat ca dupa altu tot un altu vine...

✖☆♥Cu perna in brate te astept,[suspinand],stiu ca imi lipsesti mai mult ca [oricund] dar traiesc [visand] as da orice ca sa vii,mi-as da sufletul sa stii, nu mai pot continua fara tine viata mea, nu mai este cum era, nu mai simt iubirea ta