| dïïannè °↓♥ a întrebat:

Vreau si eu cele mai frum statusuri de dragoste:X dar nu dp statusuri.ro...vreau niste bloguri frum:X dau fundissalove struck pentru fiecare catmai multe:*

1 răspuns:
| fsdfdsfdsf a răspuns:

Nu. s doar de dragoste dar iti dau mai multe.

Ce rost are sa mai fim impreuna daca tot ne despartim?

Accelerezi cu cerintele, ma confunzi! oh go on

Ai sti si tu ce insemni pentru mine, daca te-ai privi prin ochii mei.

Am invatat sa am rabdare, ca totu iti iese atunci cand nimeni nu te crede in stare

Si ca de obicei, ea adoarme in gand cu cine nu trebuie.

E un pic ciudat cum oare fara el ziua n-are culoare.Si-ntr-o clipa cu un zambet schimba viata ta

Uite-ma sunt langa tine, am fost azi voi fi si maine.

Si atunci cand incep sa gandesc, ma gandesc numai la tine

Si daca te voi pierde, ma voi pierde cu tine.

Imi amintesc cum stateam ca 2 copii pe scarile scolii.

N.ai fi vrut sa fie altcumva? In definitiv, daca ai vrea ai uita.

Doar glasul tau ma linisteste, astept sa revii

Pentru ca nu conteaza ce a fost, ci ce va urma.

Nu stiu de ce te iubesc atat de mult, dar mi.as petrece toata viata langa tine ca sa aflu

Ma doare lipsa ta ma doare si nu e bine, acum sunt in agonie si traiesc doar din amintirile cu tine

Intr. o zi seninaa Dee' vara. eL O zaresTTe` affara`. EA singuraa` se pLimba, La feLL` ca prima Oara` parQa nu se QunOsteau oQi in oQii se priveau! nu sTiau ce aveau sa faQa.aQuum` amandOi pLangeau` eL cu Lacrimi in oQi usOr se-ndreapTa caTre ea! si duppa` aTaTTa` timp inQa` se simTTe dragOstea`... iar aQum faTsa` in faTsa ` vrea sa. i spuna Qa` i. a fost dor`. si Qa. TimpuL ce. a TrecuTT. nu a fost deLoc usOr. eL O ia de mana, ar vrea sa. i spuna ca " nu Te.am uiTat ", ea. L saruTa si ii spune " ce mult te.am asTeptaTT ". fiinDDca TimpuL niciOdata nu a sTers dragOstea din nou sunTT. impreuna-din nou doar eL si eA!

Poate nu e prea tarziu pentru noi, inca te astept