-Ce-ai patit papusa de te uiti urat? Ai ceva cu mine sau e doar teama de sine ca sunt mai buna ca tine?
-Draga mea nu ma privi cu ura`! Te iubeste dar eu sunt mai buna`!
-Ce crezi tu...Conteaza mai putin pentru Mine! Oricum fac Tot ce Imi vine...Nu urmaresc chiar sa va displac, dar refuz mereu sa va fac p plac`!
-Cand se uita o femeie la tine, sa fii mai fericita decat atunci cand se uita un barbat.
-Sunt o bucurie pentru cei care ma plac... si o preocupare pentru cei ce ma invidiaza.
-Dragostea e ca iarba: o semeni, o cresti, si vine o vaca si strica totul.
-Ai dreptate draga mea poate i-ar sta mai bine cu tine, dar ce pacat ca tot la mine s-ar gandi si tot pe mine m-ar iubi.
-Orasu` asta e plin de tarfe ce s-au vandut.
-Unde am scuipat nu mai pup las pe altele sa linga.
-Javrele sunt invidioase, curvele geloase, martaloagele jegoase, va adunati mereu.ca sa ma barfiti la greu, dar va torn benzina`n gura! ...sa luati foc Futu`va`N Gura.
-Ca el ma iubeste tot pe mine stii, ia de la tine gratis tot ce nu-i pot eu oferii.
-Si imi apar iubirea ca un diamant n-o sa las niciodata un gunoi sa-mi ia ce mi-a fost dat!
-Găsim speranţa, într-un răsărit de soare iar dacă viaţa ne loveşte, noi dăm şi mai tare. Certuri şi-mpacari au devenit chestii banale, că ne iubim ca nebunii călcând orgolii-n picioare.
-Bitch, esti ca o moneda, nu valoroasa, ci cu 2 fete.
-Relatiile sunt pentru doi dar unele nu stiu sa numere.
-Poate nu sunt la fel de frumoasa ca ea. poate nu stiu sa fac ce face ea.dar ce fac EU stiu doar EU.ce face EA stie tot orasu.
-Au crezut ca pot sa ne desparta, Teapa fraierilooor! Ne iubim mai mult ca niciodata!
Idkrjek întreabă: