Fata, spate jh profil am talentul cel mai fin; Pe ecran da foarte bine o printzesa asa ca minejhtiu sa invart totul pe locDobor prostii dintr-un fok
Hi PleAcA! nu MA iNTeReSeAzA oRkm. FarA mINe, NiMenI nu Da, 2 BAnY pe tYne
Am planuri mari cu tine, o sa simti cat m-a durut pe mine, acum ma critici, iti bati joc, dar ghinion nu ai noroc, tot ce ai facut in fata mea, a distrus tot ce am simtit candva
SuNt FiTzOaSa CaT Se poate, tUpEiStA PaN' La mOaRtE; IaR KaNd imi aRaT TaLeNtUl dObOr tot cLaSaMeNtUl:*:*:*
tOtSi ma aDmiRa..` ptR. ca sunt cOpiL." sh` am o Lume de vis." iaR simpla mea atinGeRe=p~.` ii dUce`n paRadiS."`
Am uitat, am iertat si n-ar fi prima oara, iubirea sustine orice nebunie, orice greseala, ca de obicei ea in el prea mult crede, cel indragostit prin prisma inimii vede
Ma uit la El` si nu. mi pasa. Poate Totul ar fi fost altfel daca ar fi stiut sa ma Iubeasca`!:X
puTeam sa aM tot. dAr nu mai Am nimic. pUteam sa fiu alTceva, dar m-am TinuT de asTA.aM renUntaT la Mn Pt tN. m-Am piERdut inTr-o sEara.am uitaT ca eRA doAr cV de O vAra
rEce, La fEl ca gHeAta. IndIfEreNta.ca d3h, ajEa e viAta. En3rVaTa.niKiodAta. FiTzOasA.ca cN e n3vOie. dAk stAu ca cNv, o f@ca de bUnavOie FeRiCitA sAu sUpaRata. Am cEa maI mIJtO vIaTa
Stop cadru! Parca e o piesa de teatru.rolul tau a fost sa fii cu alta
Te rog sa zambesti si sa-ti amintesti Ca fluturii traiesc doar o zi pe pamant Prea pururi iubita, mereu fericita De acum sa te vad dïn cer eu as vrea!
De cate ori vad visele cum se sfarsesc.de atatea ori ma ambitionez sa reusesc! Am drumul meu`si asta nu se va schimba[-x! Se`aude o voce[~SpErAnTzA mOaRe UlTiMa~]
am fitSe de La paRiS.,` sunt o ZaNa ca diN vis.,` am piGmentU` coLoRat.,` sh` sCLipeSc Ca Un diamaNt.
"…__SuNt Si Do0LsH3 sHi AmArA D3PiNde D3 VrAjEaLa suCaRiMe ShI TaLeNt dobor orice ClAsAm3Nt DiAmAnT Ad3VarAt eXeMpLaR UnIcAt__…"
ochii c@R3 NU s3 vaD s3 uita//
EmiNesCu biNe’O zIs, K iuBIreA E uN vIs…e PerMiSa TuturOr…maI aLeS eLeVilOr!:X
chiar daca EL nO sa’mi spuna ~~nOapte buna~~…Sau pe strada ~~bunA~~…. Am prietene care ma suna, sa’mi spuna…. Sora mea esti de 1000. 000 de ori mai bOna …Decat aia pe care o suna:X
Ma respecti, te respect …ma iei cu vrajeala, te iau cu vrajeala… ma ataci, ma apar …ma urasti, nu te urasc …de ce?!?! Pt. ca ceea ce pe tine te caracterizeaza pe mine NU ma DEFINESTE
■Prea tarziu pentru regrete…pentru lacrimi …Viata merge inainte, cu sau fara prea multe cuvinte!
Baietii` Au` Balansul lor Fenomenal. Dar` inTodeaunaa` fetele Au Rolu` Principal
E doar o fata OBISNUITA...are zile cand parul`i sta ca naiba, si zile cand arata EXTRAORDINAR
Si cand toate probleme se vor stinge. Le vom arata că prietenia invinge.
O prietenaa adevarata` E greu de gasit, dar mai greu e de parasit si de uitat
prietenii adevarati raman alaturi de tine pan ala sfarsitul vietii tale
Visele nu ti le dau, nu mi le poti lua, sa visez e lumea mea
Nu este important sa castigi… este important sa-l faci pe celalalt sa piarda
Diferenta dintre scoala si viata? În scoala, inveti o lectie, apoi dai un test. În viaţa, ai de dat un test care te invata o lectie
Ochii unui indragostit pot orbi un vultur cu doar o privire
Speranta este valul naturii pentru a ascunde goliciunea adevarului
Toti avem probleme • Conteaza cum le facem fata
Nu le da prea multa importanta, N`ai decat o viata
Viata este precum o melodie frumoasa, numai versurile sunt o incurcatura
Prietenii sunt ingerii care ne ridica in picioare, Cand aripile noastre nu mai stiu sa zboare.
Te poti simti singur, trist, dar niciodata invins. Poti pierde, poti gresi, poti suferi, dar nu te gandi sa abandonezi. Priveste viata cu ochi de invingator si ai sa vezi cat este de frumoasa!
Intamplator, oricine poate iubi
nu exista oameni urati ci numai oameni care gandesc urat. Frumusetea ne vine intotdeauna dinauntrul fiintei noastre
ZabaricitoviciBuăăă întreabă: