Eu propun sa mergeti in oras, dupa ce ii dai cadoul care ai spus tu (ai o idee foarte buna!) si sa il rasfatati:pe, sa il faceti sa se simta cel mai fericit tatic din lume:pe. Si puteti sa mergeti cu toata familia! Sigur va veti simti minunat impreuna!
Buna! Foarte frumoasa ideea! Mie unul chiar imi place si o consider originala. Cu siguranta se va bucura de un asemenea cadou, pentru ca astfel ii vei demonstra si mai mult ca iubire pe care o porti fata de el este una cat se poate de sincera si frumoasa Succes, si un calduros "La multi ani" si din partea mea!
Cadourile materiale nu conteaza foarte mult, insa daca vrei ceva care sa fie semnificativ poti alege o rama finuta...in care sa puneti o poza recenta cu voi doi impreuna...Sau si mai bine ai putea sa-i dedici ziua lui si numai lui.
De exemplu, iesiti amandoi in oras, luati-va vata de zahar pe bat sau mai stiu eu ce, plimbati-va, discutati, radeti, simtiti-va bine, fa-l sa se simta cel mai mandru si cel mai fericit tatic din lume.
P. S: Poti s-o iei si pe mama cu voi
Pa.pa:*
Daca crezi ca il poti face sa plecati de ziua lui de acasa ( cand suna telefoanele rudelor, prietenilor, etc...) atunci esti Mare. Mai poti sa ii personalizezi o cana, - la parter la mag. Unirea, la Carrefour, langa IDM, - fac tot felul de cani personalizate cu ce comanzi, la pret de 40 ron / loc. Poate te ajuta mama si planuiti impreuna, cum sa sune (de esti din Bucuresti ), daca nu, ideea ta este salutara si cred ca asa ii arati nemarginita dragoste ce-i porti. Dar sa nu uiti ca si mamei sa ii arati candva, ca o iubesti la fel de mult. Numai bine, Lucien.