| yonela13 a întrebat:

Vreau si eu informati despre coma profundahappy cine ma poate ajuta?
vrau sa stiu daca se poate trezii cine din ea ce se intampla cu trupul...chesti de genul asta

2 răspunsuri:
| PαtнwαуTσBℓιѕѕ a răspuns:

Eu am o vecina care de mica e bolnava, si de mica ia medicamente, nu mai stiu ce boala are dar a intrat in coma anul asta si moartea a venit sa o ia, dar Dumnezeu i-a spus sa plece la moarte ca e fiica Lui. In ziua aceea acolo erau alti pacientii in coma toti au murit numai ea a ramasa in viata. A facut si o marturie si a spus-o bisericii din care face parte, acolo merg si eu.

| silviuGL a răspuns:

Buna, coma reprezinta o tulburare a constientei manifestata prin incapacitatea unui pacient de a raspunde in orice mod posibil la stimulii externi sau interni. In alti termeni, coma este o stare patologica de somn in care pacientul nu poate fi trezit. Incapacitatea de a fi trezit este principala distinctie dintre coma si somn, somnul in acest caz fiind o stare normala de diminuare a constientei. Coma nu este un diagnostic etiologic, aceasta definind doar starea in care se afla pacientul, cauza acestei stari urmand a fi stabilita.

www.ainmd.org/index/coma/0-63#.UM-JSG_rw30