| denisa_4767 a întrebat:

Vreau si eu informatii cat mai multe despre liceu economic viilor si motoc! fundita

2 răspunsuri:
| thegazette a răspuns:

La economic viilor este copii arfisti daca nu te atasezi repede de oameni nu te baga.pentru ca e destul de naspa, iar la motoc sunt tot felul de nebuni. drogati betivi care cauta scandal din orice motiv deci daca nu esti tupeista te sfatuiesc sa nu te bagihappy

| maria_5436 a răspuns:

Eu sunt in viilor si crede-ma regret orice minut si orice secunda petrecuta in acest liceu,dar nu am ce sa facstraight face, mai am un an si termin, abia astept.Sincer in tot liceu nu stiu daca gasesti 4, 5 copii de treaba.Toti sunt numai cu nasu pe sus,nesuferiti,increzuti,cu glume proaste in ei pe care ei le considera "bune",te insulta mereu,copii care se cred cei mai tari si cei mai buni,in special clasa mea care se incadreaza in tot ce am scris aicioh go on,despre profesori :majoritatea sunt ok,de treaba,care te fac sa intelegi materia,ceilalti nu prea.,plus de asta mai avem si o uniformaoh go on care abia astept sa scap de ea,pur si simplu o urascstraight face(camasa alba si baietii mai pot veni si cu camasa albastra,cravata si cu insigna liceului pe ea). Acum este alegerea ta, tu faci cum crezi ca este mai bine, dar iti spun sa te gandesti bine la alegerea ca sa nu regreti mai tarziu.Baftakiss