| A_2738 a întrebat:

Vreau si eu mesaje de pus pe peretele facebook-ului la fel ca acesta:*Fundita:X♥ Cand ea e furioasa si pleaca: du`te dupa ea!
♥ Cand se uita atent la buzele tale: doar sarut`o!
♥ Cand te respinge: tine`o in brate si nu`i mai da drumul!
♥ Cand te jigneste: sarut`o si zi`i ca o iubesti!
♥ Cand e furioasa: spune`i ca e draguta!
... ♥ Cand e tacuta: intreab`o ce are!
♥ Cand te ignora: atrage`i atentia!
♥ Cand iti arata partea negativa: spune`i ca e frumoasa!
♥ Cand incepe sa planga: imbratiseaz`o!
♥ Cand isi pune capul pe umarul tau: apleaca`te si sarut`o!
♥ Cand ea iti spune ca ii placi: ea vrea de fapt sa-ti zica mai multe decat poti tu intelege!
♥ Cand iti zice un secret: pastreaza`l!
♥ Cand se uita in ochii tai: o doare sufletul!

1 răspuns:
| sweetlady99 a răspuns:

♥ La nimeni sa nu'ii distrugi inima, caci doar una are..., dar oase 223 smug.
♥"Si daca dragoste nu e...parca e bine, dormi linistit chiar daca o iei prin 5 masini straine, tine de tine pe unde umbli si cu cine..." ♥
♥Si ce usor e sa zambesti` • cand ai incredere`n ceea ce esti` love struck
♥ • Mereu cu zambetul pe buze • Nu se streseaza • Nu prea o intereseaza ce urmeaza ♥
♥ Am invatsatt' sa respect. Ea respecta doar banii yawn. Am invatsatt' sa lupt, ea e zer00 fata tatii' si mamii' devil.
♥• E de ajuns sa am incredere in mine • In ce pot sa fac ca sa fie bine • Poate intr-o zi iti vei aminti • Ca am avut grija de tine • Macar o zi • ♥
♥ You know my name, not my story.
♥•Mereu vei cauta la o alta Ea • Ceea ce adorai la mine candva • love struck
♥• Vii • Pleci • Mi`e totuna • O sa fie altu`n locu tau • Intotdeauna •
♥• Nu inghit in sec • Inghit in demisec • Urmatoarea lege o astept direct • Ma exprim sa intelegi mesaju` • Eu nu`s mata sa`mi cenzurez in fata ta limbaju • smug
♥• Nimeni • Nu poate fi la fel ca tine! • Tu imi dai incredere in mine! • [ si bagi acolo un numewinking ]
♥• mi-as dori sa mai fiu fetita mica • Pentru k juliturile din genunchi se vindeca mai repede decat inimile frante •
♥ Model de femeie, care cauta scanteie -> il lasi pe fraieeer, asta'ii cea mai buna cheie :X
♥• Inca am suflet de copil • Care refuza sa creasca • Mi`e egal cu tot ce spune lumea asta proasta •
♥• Nu visam mashini luxoase • Nici castele din povesti • Trezeste`te baiete • Q astea nu ne cuceresti! •"
♥`• Fiecare poveste are un sfarsit. Dar. In viata. Fiecare sfarsit are un nou inceputlove struck. •
♥Viata ta n-are repeat. asta ti-o promit! devil
♥Nu ma prea suporta lumea.
OK. super tare.
inca un motiv sa fiu exact asa in continuare...
♥♥ Iţi aduci aminte de acel moment... O poveste simplă, fără happy-end sigh
♥ Si maine e o zii, si maine voie zambii smug chiar daca mi'e greu, voi zambii mereu. :X
♥ It's time for, I don't care devil
Sper ca ti'am ft de ajutor happy Funda? puppy dog eyes