Te inteleg pentru ca si eu ma regasesc in ceea ce spui tu, suntem destul de diferiti ca persoane si ne este greu sa gasim pe cineva care sa se identifice cu tine, dar asta nu inseamna ca nu vei reusi niciodata sa gasesti pe cineva care sa iti fie alaturi si sa aiba aceleasi pasiuni ca ale tale. Sfatul meu pentru a nu mai fi ranit, este sa nu mai pui atata suflet intr-o relatie de prieteni, sa formezi o bariera de la amic, la prieten bun, si apoi la cel mai bun prieten la care sa ti atata cat merita.Cine sparge barierele astea merita sa fie prieten cu tine!
Pey daca nu ai prieteni ...de exemplu iti poti face prieteni de exemplu prin internet sunt modalitati acum facebook... poti sa cunosti o fata sa iti petreci timpul cu ea daca din pacate pe la liceu cartier nu prea ai avut noroc d prieteni in rest ce poti face decat sa mai citesti sa asculti muzica sa muncesti de exemplu sa te preocupe ceva sa te angajezi unde poti cunoaste si acolo persoane gandeste-te si la ceva care iti place foarte mult sa faci de exemplu te poti plimba si cu bicicleta rolele fa ceva util si ti-am zis daca ai putina vointa se gasesc si prieteni succes!
Yume, da nu mai vreau prieteni toti sunt la fel nu gasesc nici unu sa stie altceva : baruri, bauturi, tigari, cluburi... si eu nu-s adeptu aceestora de aceea mai bine petrec timpu singur "