.Si imi pare rau de tot ce s`a intamplat stii bine.Cel mai mult imi pare rau ca am pus suflet pentru tine!
Te iubea, fraiere, chiar te-a iubit candva!" Priveshte`o dar stai departe, acum nu te mai vrea!
Iubeşte`O, nu`mi pasă, păstreaz`O de tot. Iar pe mine, priveşte`mă şi linge'te pe bOt!
Gata! Spun stop...M-am saturat sa plang! De azi sunt alta...Zambesc si gata!
Ce crezi mah ca Ma Faci GeloaSa? Nu Fraiere Nu ma intereseaza. Nu'mi Pasa Nici de tine Nici de EA. EsTy Chiar pRoSt Daca cReZi Asa. Haiii Te Pwpa Amika Ta!
Nu mai e Ea! Fetita ce tacea! Astazi iti spun PA, ieri poate imi pasa!; x
• Am vrut sa uit tot ce'a durut • Sa intorc pagina si sa spun: A trecut, • Nu'mi pasa ce'a fost candva • Sunt alta acum • Si alta e viata mea •
Vreau sa stii ca de azi...devin indiferenta,devin mult mai rea,devin fata perfecta
Ai crezut ca esti UNIC ca te voi iubi mereu.dar acum esti un nimic,esti un NIMENI, dragul meu!
Sunt ce doresti`, ce` privesti, Dar ce Nu poti` avea __ Hei, c regeti aCu' mai mult? SanSele care le'ai avut sau c ai pierdut? b-)
PisSi` Nu te`ai saturath sa`mi spui vorbea goale? Mie deja sincer mi s`a :] Luat` de minciunile Tale
* Priveste-ma atent, Si poate cu regret! M-ai vazut cu el, si te-ai uitat inSistent.CrEdeai ca voi suferii?! Acum nu mai plang, Acum rad, Sa stii!
* Poate ca n-ar fi fost asa, Daca tu nu ai fi vrut alTceva! Am incercat sa-ti fiu pe pLac.Dar * Acum e ranDul tau sa plangi, eu nu mai pot sa tac. *
Funda?
Fetita, vad ca nu ia inteles ceva, Facebook nu este Hi5... Hi5 este pentru pitipoance si cocalari iar Facebook este pentru oameni normali la cap. Iti recomand sa iti stergi contul de Facebook in cel mai scurt timp, si sa renunti la textele astea de pitipoance...
Bi3 întreabă:
Fz_Cătălin_2003 întreabă: