| Rihanna18 a întrebat:

Vreau si eu niste idei de scenete >:[Pt scoala] Niste parodii cevawinking Amuzante...
Cele mai reusite primesc funda :X

Răspuns Câştigător
| alex13_4483 a răspuns:

Alba ca zapada parodie :X

6 răspunsuri:
| LauraLl a răspuns:

Pai.ar fi o sceneta in care se face o inmormantare! doar ca una mai ciudata adica un cuplu in care fata este fitoasa si "arunca cu bani" iar baiatul e zgarcit al dracu'lui toata lumea se cearta si cand preotul zice tare AMIIIIIN! ei se imbratiseaza

| ColorixRainbow a răspuns:

Ah...Daca nu ar fi fost pentru scoala, ti-as fi recomandat Mo si Foca.big grin

| Gentiana a răspuns:

Povestea unui elev lenes, car este aceasta:

Povestitorul:
Cică era odată, într-un sat, un băiat căruia nu-i era deloc dragă şcoala.Era atât de leneş, încât nici ghiozdanul nu şi- l ducea singur.Colegi, văzând că nu se dă pe brazdă, colegii hotărâră să-l osândească la şcoală pe viaţă ca să nu molipsească şi pe vreunul dintre ei. Şi aşa se aleg vreo câţiva elevi din clasă şi se duc la banca trândavului, îl umflă pe sus ca pe un bolovan fără minte, şi hai cu el la direcţiune! Aşa procedează ei, elevii silitori şi cuminţi!
Pe coridor se întâlnesc cu o doamnă profesoară cu suflet muncă şi plină de speranţă. Doamna, văzând mogâldeaţa târâtă de colegi, întreabă mirat:
Profa: - Dar ce faceţi, dragi copii? Se vede că elevul pe care îl duceţi este bolnav, sărăcuţul! Îl duceţi la cabinetul medical, nu-i aşa?( elevii se opresc)
Elev 1 : - Da ‘ de unde, doamna profesoară! Să ierte preabuna dumneavoastră faţă, dar acesta-i cel mai leneş elev pe care l-a avut vreodată şcoala noastră şi nu-i de crezut că mai poate avea pereche pe lume. Ne-am sfătuit toţicolegii clasei ţi mergem cu el la directori să ne scape dânşii de un asemenea "exemplu"
PROFA: - aoleu, dragi copii! Păcat de el sărmanul să fie pedepsit aşa de tare, ca un câine fără de lege! Mai bine mi-l aduceţi mie în clasă că eu am mai avut câţiva ca el şi i-am lecuit eu pe toţi prin muncă, perseverenţă dar, mai ales cu ajutorul colegilor care i-au susţinut şi încurajat!
Elev 2: - Iată peste ce noroc ai dat, mă, leneşule, mâncate-ar repetenţia să te mănânce! Urâciunea elevilor! Ridică-te repede şi mulţumeşte doamnei profesoare că te primeşte în clasa

dumneaei şi nu te lasă pe mâna noastră să îţi arătăm noi ce înseamnă şcoala!
Elev 3: - I-auzi, mă! Poate aşa, cu ajutorul doamnei, se leagp ceva şi de tine că pe noi tare ne-ai mai chinuit şi mult am mai fost pedepsiţi din cauza ta! Bine-a mai zis, cine-a zis: " Cine-i harnic şi munceşte are tot ce vrea. Cine staă şi trândăveşte, are tot aşa!"
Elev 4:: -Hai, hai! Dă răspuns doamnei că doar n-o să stea toată ziua după tine, te prinzi?
Elevul lenes: - Da ‘ la dumeavoastră în clasă îmi face cineva temele şi învaţă în locul meu?
Profa: Ce-a zis?
Elev 5: Întreabă dacă o să înveţe cineva în locul lui şi dacă o să-i facă altcineva temele!?
Profa : Aşa ceva n-am mai auzit! Dar el nu poate să şi le facă singur?
Elev 1 : Auzi, leneşule! Te prinzi să ţi le faci singur, ori ba?
Lenesul: BA!
Elev 5: Doamna profesoară, degeaba încercaţi să stricaţi orzul pe gâşte. Credeţi că noi n-am încercat să-l aducem pe calea cea dreaptă şi vrem să scăpăm de el aşa, fără luptă?! Ce credeţi?! Toţi elevii clasei au încercat din răsputeri: unul să-l ajute la română, unul la matematică, altul la franceză şi engleză, ca să reuşească să ţină şi el ritmul cu noi. Ce să vedeţi! Ne-am luptat cu morile de vânt mai ceva ca Don Quijote cu morile de vânt! Doar lenea-i cucoană mare, seamăn pe lume nu are!
Profa : Atunci, faceţi voi cum credeţi că este mai bine pentru voi, dar şi pentru el!
Elevii( în cor) : Haideţi, la direcţiune cu el! Exmatricularea te aşteaptă!

Povestitorul: Iar elevii duc pe leneş la directori punându-şi speranţa în aceştia că îl vor lecui pe elevul cel leneş de trândăvie. Şi iaca aşa au scăpat elevii clasei a V-a B de "oaia cea neagră", dar şi elevul cel leneş de cei silitori şi cuminţi. Mai poftească şi alţi elevi ca acesta în clasa noastră dacă le doreşte inima şi nu cunosc poivestea...
Şi-am încălecat pe-o căpşună şi v-am spus o mare minciună!

Sau sceneta "Vizita" de I.L Caragiale(este amuzanta pentru ca acel copilas este foarte neastamparat)
Incearca sa te inspiri de aici:
http://www.youtube.com/watch?v=wXcsh-XQnIs

Sau Bubico(o face sa fie amuzanta catelusul acela dragut)
http://www.youtube.com/watch?v=xjF81C2FeF8&feature=related

Succes!

| Anton_Maria_2000 a răspuns:

Si eu as vrea o sceneta amuzanta de nota 10

| Lunca_Rares-Nicolae_1992 a răspuns:

Iti recomand cele mai misto scenete pentru toate varstele http://www.luncamihaela.ro/category/scenete/

| adinastan2 a răspuns:

Cele mai bune de pe tot internetul complete si gratuit!
https://luncamihaela.ro/