Undeva, cineva se gandeste la zambetul tau si se bucura de prezenta ta in viata sa.Asa ca atunci cand esti singura,adu-ti aminte ca cineva,undeva,se gandeste la tine!
Ziua in care te-ai nascut sigur era ploioasa,dar nu era ploaie,cerul plangea pentru ca pierduse cel mai frumos inger!
Azi-noapte mi-am rugat ingerul sa te pazeasca.Dar mi-a zambit spunandu-mi ca un inger nu poate veghea alt inger!
Cand te-am vazut prima oara,mi-ai incalzit inima.A doua oara mi-ai produs scantei,iar acum imi fac inima sa arda!
I-am cerut lui D-zeu o floare si mi-a dat o gradina.I-am cerut un copac,mi-a dat o padure.I-am cerut un rau, mi-a dat un ocean.I-am cerut un inger si mi-i te-a dat pe tine!
Sa invat sa te iubesc mi-ar putea lua o viata intreaga, dar numai uitandu-ma in ochii tai stiu ca merita sacrificiul!
uita-te pe cer. Daca vezi o stea cazatoare pune-ti o dorinta.Ai incredere,se va indeplini pentru ca eu mi-am pus si te-am intalnit pe tine!
Acum cand te iubesc, te rog nu spune NU, doar pentru tine mai traiesc.Te rog iubeste-ma si tu!
Inima-mi plange cu suspine, fiindca tu nu esti langa mine.Stiu, departarea este grea, dar te rog nu ma uita!
Tot ce vreau este ca la "judecata de apoi" sa pot spune : "da. Dar am avut iubirea! Asadar mai lasa-ti-ma sa traiesc!
Sper sa-ti fie de folos!