| DianaRaluca18 a întrebat:

Vreau si eu niste metode de copiat mai eficiente :* (in afara de copiutele propriu-zise sau fotografierea lectiilor cu telefonul)

7 răspunsuri:
| 六兆年と一夜物語 a răspuns:

Scrisul în locuri mai ciudate. cum ar fi piciorul sau burta laughing Sau dacă eşti fată şi porţi fustă, scrie pe picior. Doar nu te-ar controla acolo, nu?
Dacă scrieţi pe foaia voastră şi nu o primiţi de la profesor, notează-ţi pe spatele foii pe care o pregăteşti din timp. Dar nu uita să mai şi ştergi!
Scrisul pe gumă. Îţi pui caietul sub picioare, dar eu zic că nu este prea eficientă. Caietul sub bancă, pe care îl scoţi cu grijă. Îţi înregistrezi lecţia şi foloseşti căştile.
Sper că te-am ajutat.

| Anaad a răspuns:

Sau poate ai lua in considerare si posibilitatea de a invata lectiile...

| Elenamiki a răspuns:

Scrii pe banca si pui foaia deasupra, scrii pe a doua parte a foii u creionu si radiezi ce ai copiat pe urma rupi pagina la predarea testului scrii cu pix fara cerneala in el pe o foaie alba si o tii la lumina :) se vede scrisu:* daca esti fata pui copiutze sub fusta daca poti :)) iti scrii pe creio, pe coperta unui caiet dar sa nu se observe tare daca se poate cuun creion, tii caetu sub foie si il deschizi cand nu se uita nimeni:) pff http://www.youtube.com/watch?v=xq9cH6QpkSU uitete

| GeooGeorgianaBotea1996 a răspuns:

îţi pui caietul în bancă şi copi

| Tequila007 a răspuns:

Iti pui in nodul de la cravata o fituica scrisa la calculator ft mic iar daca vede ceva o inghitilaughing)

| DianaRaluca18 explică:

Si daca sunt mai multe lectii lungi de invatat?